Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1821504

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Zzz: Senast Brynäs gick långt (2012) gjorde man misstaget att överskatta många av spelarna, vilket gjorde att laget var ljusår från att utmana topplagen under efterföljande säsonger. Jag hoppas verkligen att man inte gör samma misstag nu.
Som man brukar säga, det är svårt att ta sig till toppen, men det är ännu svårare att stanna där.
Angående Felix, så litar jag inte på att Gävletidningarnas information stämmer. De kommer sällan med exklusiv information och de få gångerna de har något stämmer det inte alltid.
Men ingen i Philadelphia kan ju tro att Felix är redo för NHL, då är frågan hur läget ser ut i deras AHL-lag. Om de har andra lovande målvakter som upptar platserna i AHL-laget kan de säkert vilja att Felix stannar i Brynäs, annars inte. Så det borde inte vara så svårt för någon som är insatt att räkna ut vartåt det lutar (även om trejder etc förstås kan ändra förutsättningarna).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Peja: Jag håller med om att man gjorde det misstaget efter 2012, målvaktssidan måste stärkas upp. Men jag ser hellre Sandström än Rautio. Ingen av målvakterna imponerade under grundserien, dom har haft en serie var i slutspelet. Men Rautio är över 30 och Sandström 20. Om tex. Lindbäck kommer hem till nästa säsong kommer Rautio vara garanterad två, Felix kan rent teoretiskt utvecklas och ta den matchen. Dessutom är han från Gävle och har visat att han håller, då går det före.
Hoppas nu han kan fortsätta spela stabilt i finalen och att laget fortsätter att backa upp honom till 100%.
Kommentera