Brynäs IF

714825 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1821501

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Peja: Kan Växjö göra sig av med Jocke Ericsson för att ta in Fasth måste Brynäs kunna göra sig av med David Rautio för att göra plats för Lindbäck/Svedberg/Ericsson.
Men hoppas Rautio har 1+1 som du skriver.
En fråga man kan ställa sig är hur Philadelphia ställer sig till att Brynäs tar in en given förstemålvakt.

Hursom är jag jävligt glad för att Sandström får sitt genombrott till slut, hoppas nu han kan hålla en lika hög nivå i finalspelet också. Det värmer alltid lite extra när det är Gävlegrabbar som leder laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Zzz:
Felix har ju lyckats flera gånger i J-VM... På seniornivå är det ju först i Frölundaserien han har tagit ett rejält kliv, om det fortsätter så är svårt att sia om.
Frågan är ju hur Philadelphia tänker om Felix spikar igen i finalen?

Svårt att tänka/värva rätt inför nästa säsong... det har ju hänt förr att talanger försvunnit över Atlanten i sista stund!
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Zzz: Att göra sig av med Jocke E tror jag är jag iofs är lättare än att göra sig av med Rautio. Jocke E lär som jag förstått bli utköpt och hamna i KHL men Rautio blir nog svår att bli av med.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Zzz: Senast Brynäs gick långt (2012) gjorde man misstaget att överskatta många av spelarna, vilket gjorde att laget var ljusår från att utmana topplagen under efterföljande säsonger. Jag hoppas verkligen att man inte gör samma misstag nu.
Som man brukar säga, det är svårt att ta sig till toppen, men det är ännu svårare att stanna där.
Angående Felix, så litar jag inte på att Gävletidningarnas information stämmer. De kommer sällan med exklusiv information och de få gångerna de har något stämmer det inte alltid.
Men ingen i Philadelphia kan ju tro att Felix är redo för NHL, då är frågan hur läget ser ut i deras AHL-lag. Om de har andra lovande målvakter som upptar platserna i AHL-laget kan de säkert vilja att Felix stannar i Brynäs, annars inte. Så det borde inte vara så svårt för någon som är insatt att räkna ut vartåt det lutar (även om trejder etc förstås kan ändra förutsättningarna).
Kommentera