Brynäs IF

713781 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1823814

Sv: Final
62Svensson: Det är en del av showen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Final
Peja: Håller med - fokusera på aktioner som kan ge skador eller som förstör spelet. Tydligen hittade Frölundaspelaren ett kryphål i reglerna när Berra blev skadad, reglerna ska väl skydda spelarna eller??? Skada på motståndaren ska väl egentligen tyda på att man varit vårdslös - annars kan man ju upprepa beteendet utan påföljd.

Har vaga minnen (kan ha fel) om att #28 då tidigare "krockat" med Pecka Lindmark, bråkat med några FBK:are och lite senare satte dit den. Inte förvånad att - annars svenskhataren - Phil Esposito av alla, senare sa att han beundrade TS.
Kommentera

Sv: Final
Fyfan. En sån här dag märker man hur mycket man lever för den här jävla föreningen. Är helt knäckt, fysiskt och psykiskt...

Visst, Sören Persson och linjedomaren i all ära. Men det var i period 2 vi förlorade matchen när vi "bara" gjorde ett mål på 18 skott.

STATISTIKEN, vi lever på statistiken! Vi vann match 3! Den viktigaste statistiskt sett sedan urminnes tider.

Ockrarna gick back, såg några tomma stolar. Satt breve 4st tomma. Det säger mig att fanskapen inte fick dom sålda! Härligt! Men ändock förbannat trist att veta att det borde varit 4st riktiga Brynäsare brevid mig!

Nervöst, hela arenan andades nervositet. Det märktes på stämningen, det gick att ta på atmosfären. Men det var tyvärr många gånger ganska tyst.

Det känns som 2-4 i matcher, men det är fan bara 2-2! På måndag ska seriens näst bästa bortalag göra det omöjliga i kyrkan igen!

Alcen, tuppen, riddaren av röda linjen. Det är underbart att se hur han retar gallfeber på motståndarna. Och lyckas. Det tog lite längre tid idag men han fick med sig en 2a.

Till sist: Blomman, kapten Blomqvist, vilken härförare, vilken vilja! När han är på isen tillsammans med sina vapendragare gör det ont att vara motståndare!
Kommentera