Brynäs IF

491144 inlägg · 7648 ämnen

Final

1827012 · » Till forumet


Sv: Final
Skrubben: Låt oss hoppas att det avspeglas i nästa års trupp också. Dessutom måste bredden behållas givet CHL deltagande.
+1
Kommentera

Sv: Final
tjugo8: Bengtzén och Stark har bestämt sig för att den här säsongen inte var en tursäsong a la 2012. Att det bara blev silver är givetvis väldigt tungt just nu, men drivkraften att fortsätta ligga i toppen kommer bara bli ännu större efter denna säsong när det inte räckte hela vägen fram.
+5
Kommentera

Sv: Final
Föredömlig BZ
+13
Kommentera

Sv: Final
bradberry: Kan vi vara helt säkra på att det är en människa?
Kommentera

Sv: Final
Nog för att final-förlusten var bland det mest deprimerande jag varit med om, men jag slogs precis av en våg av stolthet för vårt Brynäs. Vi slog ut Linköping med 19-7 i målskillnad, vi slog ut självaste Frölunda och var ett ynka jävla mål från guldet. Fyfan vilken grym hockey vi fått se i år. Tack Bulan och tack Brynäs IF!
+13
Kommentera

Sv: Final
tjugo8: Hahaha! Jag är så nöjd att jag blockade honom innan han hann blocka mig... Vill inte ha något med den människan att göra och ifrågasätter starkt Hockeysverige.se:s seriositet efter att ha haft det smala nöjet att "diskutera" med människan...
+2
Kommentera

Sv: Final
mustigahjalmar: Mailade just det till Uffe Bodin; att så länge Robert Pettersson skriver för dem kommer jag inte gå in på Hockeysverige.se något mer.
+11
Kommentera

Sv: Final
dAVydov: jag har slutat gå in på deras sida för längesen. De enda undantagen är de här i gamla intervjuerna med tidigare spelare, läser de om någon länkar, men går inte in på sidan och letar efter de. Tycker inte att sidan känns särskilt seriös....
+1
Kommentera

Sv: Final
mustigahjalmar: Finns inte mycket intressant där ändå.
+1
Kommentera

Sv: Final
Man borde ju även bojkotta Hockeysverige.se där Petterson skriver sin skit.
+3
Kommentera

Sv: Final
Zappaholic: Robert Pettersson har alltid lagt ner mer tid på att uttrycka sig provokativt/coolt snarare än att ha någon slags substans i sina uttalanden. Alla gör nog smartast att sluta läsa vad han skriver. "The empty can rattles the most" osv...
Kommentera

Sv: Final
Jan Grismöbel:
Det lyser på labet men forskarna har gått hem

Tunna tunnor skramlar högst
+2
Kommentera

Sv: Final
Zappaholic: i sina flertalet mail till mig försökte han slingra sig på ett direkt pinsamt sätt. När jag sedan frågar igen om han kan besvara min enda fråga - varför det är mobbning, så upphör han att svara. Men fortsätter twittra och svara på det han kan svara på utan att behöva släppa på prestigen.

Om han tidigare haft något som helst anseende (jag har aldrig följt/läst honom) så är det definitivt helt borta nu.
+1
Kommentera

Sv: Final
tjugo8: Samma här! Sopan pallar inte att bli ifrågasatt.
+1
Kommentera

Sv: Final
tjugo8: Dessutom förstår jag inte att sajten Hockeysverige låter honom hållas. Han är obildad och kan inget om en del uttryck han använder sig av. Enligt sin egen definition är han således en idiot.
+2
Kommentera

Sv: Final
tjugo8: Haha. Välkommen i klubben. Blockad jag också. Han gillade inte mina synpunkter tydligen.
+7
Kommentera

Sv: Final
tjugo8: hehe ingen förlust verkar det som har aldrig läst något med honom . Men det tyder på att det är släckt i toppvåningen på honom .
+1
Kommentera

Sv: Final
Blockerad på Twitter av krypet Robert Pettersson idag
Livet fulländat!
+15
Kommentera

Sv: Final
moment22: Det som är utmärkande för pk-beteende är att man måste påtala även för totala främlingar hur man ska bete sig. Kan bli rätt underhållande när de försöker förhålla sig till de konflikter som uppstår när kultur frontalkrockar med sexuell läggning, jämställdhet och religiös tro. Mikenomad kan säkert reda ut begreppen.
+2
Kommentera

Sv: Final
mikenomad: Har googlat uttrycket PK och det verkar som att det migrerat från sin ursprungliga betydelse som en "beteckning på en inställning där man är överdrivet noggrann med att följa rådande politiska värderingar och att följa den dominerande trenden i samhällsdebatten" till att betyda "en strävan att undvika att på ett sätt som kan uppfattas som negativt särskilja människor utifrån kön, etnicitet, kultur, sexuell läggning, religiös tro, ideologisk uppfattning, funktionsnedsättning, ålder, med mera". Din version av PK har jag inga problem med och ursäktar mina hårda ord.
Kommentera

Sv: Final
mikenomad: Vore spännande att höra din historia till att titta in i Brynäs gästbok för att berätta vad som är rätt och fel, dvs. klassiskt pk-beteende.
+1
Kommentera

Sv: Final
Drevet går inte att stoppa. När pöbeln fått vittring av blod fortsätter drevet tills de stillat sin blodtörst. Sen går de vidare till nästa stackare dom gjort bort sig. Gatlopp på nätet och i media är vår tids stenkastning. Ingen bryr sig om rätt eller fel, skuld eller oskuld. Pöbeln är åklagare, domare och bödel.
+1
Kommentera

Sv: Final
moment22: Saker ska sättas i sitt sammanhang. Här används begreppet "PK" för oliktänkande, dvs de som har mage att kritisera Brynässpelare. I ljuset av det antar jag gärna rollen som PK. Den avgjort största ironin är när det även hulkas om att övriga Sverige, de utanför Brynäsfamiljen, skulle vara lättkränkta. Stor humor
+2
Kommentera

Sv: Final
moment22: Det är väl för fan inte motsatsen till PK? Har du hittat på en egen alternativ definition för PK?
Kommentera

Sv: Final
mikenomad: Ja, du har alla möjliga förklaringar. Tror du att nån lyssnar mer på dina ursäkter än på Blomqvist?

Det du säger är att du är bättre än alla andra. Känner din typ utan och innan.
+1
Kommentera

Sv: Final
moment22: har gått fem år på universitet men det jag lärt mig är att jag nödvändigtvis inte lärt mig mer i form av livsläxor av en professor på Universitetet , kontra en medarbetare på bandet på Volvo.
Kommentera

Sv: Final
mikenomad:Nej, högutbildad och har ganska högt förtroende för media generellt. Men till skillnad från dig är jag för yttrandefrihet och demokrati, alltså motsatsen till PK.
+2
Kommentera

Sv: Final
Det fanns en tid när Timrå och Modo kunde ta poäng av Brynäs ibland. Nu får de istället ägna sig åt att försöka ta några PK-poäng här och där.
+10
Kommentera

Sv: Final
pjåtor: Word så jävla tröttsamt!
Kommentera

Sv: Final
moment22: Anser du också att media är en del av "PK-maffian", att "systemkollapsen" är nära i "det här jävla landet"? Är din utbildningsgrad inofficiell examen i "Livets hårda skola"?
Kommentera

Sv: Final
moment22: vilka vann sm guld ?? har det varit smfinal ?? nu får dom fan lägga ner denna sandlådsdramatik
+2
Kommentera

Sv: Final
bradberry: Tänk att vi kallat Modoiter för cykloper. Allt ÄR sannerligen relativt.
Var jag kommer ifrån eller vilket mitt favoritlag är? Oavsett vilket förstår jag inte vad det har med min inställning till mobbing att göra?
Kommentera

Sv: Final
mikenomad: Nu tror jag att jag avlider, "stolt över att vara Pk". Jävla anti-demokrat!!
+2
Kommentera

Sv: Final
Mittzon: Uttrycket "Hagos med handväskan" i mitt inlägg anspelar på precis det du insiunerar. Idiotiskt och sexistiskt, vilket var själva anledningen till att jag skrev det. Om du istället för att rycka ett inlägg ur luften kunde din HS-historia gällande TIK-boken så hade du vetat att det är ett klassiskt Modano-uttryck. Välkänd i vår bok för motsatsen till PK. Själv är jag gärna PK, ja t.o.m stolt över det
+2
Kommentera

Sv: Final
Charles: Om det är några som är ökända för att spotta på bortalagets spelare från positionen bakom spelarbåset så är det faktiskt HV-anhängare. Detta pågick vad jag vet i flera års tid(!). Om de kommit till rätta med det i nutid vet jag inte, hoppas det. Det finns tyvärr rötägg till anhängare litet överallt. Till sist: Vem är denne "Pettersson" som ni hela tiden diskuterar?
Kommentera

Sv: Final
Peja:
Håller fullständigt med dig, det ger bara mer bränsle till Disciplinnämnden...
Kommentera

Sv: Final
Eller: De flesta gillar ju när det hettar till, risken är att det trash talk vi har försvinner med mikrofoner. Jag säger nej till det, precis som det ej bör förekomma mikrofoner i omklädningsrummen. Gillar inte som inför vanliga seriematcher när spelarna i de olika lagen småsurrar vänskapligt med varandra under uppvärmningen, det känns lamt.
+4
Kommentera

Sv: Final
Zappaholic: övertygad om att alla lag har några spelare som kör med sitt "trash talk". Vad tror ni här på forumet? Domarna har ju både hjälmkamera och mikrofon. Är det inte dags för mikrofon på alla spelare?
+1
Kommentera

Sv: Final
Pettersson anser sig tydligen stå över lagen. Så här skriver han i kommentarsfältet på sin krönika:

"Och jo, jag har rätten att "kränka andra" på "obekräftade uppgifter" eftersom jag vet att uppgifterna stämmer"

Måste va nåt fel i huvudet på den snubben.
+16
Kommentera

Sv: Final
Skrubben: När drevet går tar varje hatare chansen...
Kommentera

Sv: Final
Skrubben:
Du menar, var är Huge när man behöver honom? = )
+1
Kommentera

Sv: Final
Det sjuka är att man inte blir förvånad över debattklimatet i det här landet längre. En spelare berättar för media vad motståndarna vid enstaka tillfällen sagt på isen under finalserien och då tror folk att HV-spelarna har varit ett gäng snälla pojkar genom finalserien, medan brynässpelarna har betett sig som svin. Än värre är att folk får för sig att Brynäs som förening står för mobbing pga detta.

Det kanske vore lämpligt att få till en hyfsad nyanserad bild av det hela innan man tar fram motorsågen.
+11
Kommentera

Sv: Final
Charles: Ja... Att tro att en idiot som spottar gör det för att klubben står för spottande typ... Att det skulle ligga i värderingarna hos klubben... Vilken tomte...
+1
Kommentera

Sv: Final
bradberry: Tänk om Foppa skulle kommit fram i dagens hockey.
Han hade ALDRIG fått spela i Tre Kronor efter finalen -94 med det snacket.
Undrar vad som sas och gjordes där. Klagade någon.
Nä. Alla skrattar och tycker det är en kul intervju.

Sen. Sätta upp mikrofonen under näsan på Jacob direkt efter en sån här final. Med en sådan fråga. Då blir det fel svar.
Eller det blev det ju inte, han tyckte ju att det var fel.

Så stolt över våran CAPTAIN❤️
+5
Kommentera

Sv: Final
mikenomad: "Hagos med handväskan för att nämna en."

Din kommentar från den 18 mars är förstås skrivet med ett jämställdhetsperspektiv och av kärlek till feminismen?

Pk-trollen är sig lika, oavsett om de heter Pettersson eller mikenomad. Ohederliga hycklare som tar varje chans att sprida sitt hat.
+7
Kommentera

Sv: Final
Detta var det enskilt dummaste kommentaren jag har hört, inte bara inom hockey. Killen borde bli portad från sociala medier.

"Jag hoppas att ni även tar tag i era fans så att de slutar att spotta på motståndarnas fans. Ni har ett stort värderingsarbete framför er."
+3
Kommentera

Sv: Final
mikenomad: Är det min hyllning av Jacob som kapten du syftar på?

Om du hade läst intervjun med Jacob istället för att gå på mediedrevet á la Pettersson så skulle du se att han faktiskt fördömer ett sådant eventuellt påhopp på Söderström. Däremot tycker han det är fel av Söderström att ta upp det i media och kallade det "fjantigt".

Att utifrån det dra slutsatsen att Brynäs är ett lag som tycker mobbning av människor med diagnos är ok är ju inte seriöst någonstans...

Vad kommer du ifrån förresten? Ett emblem med massa träd. Inte SHL va...? Naturskyddsföreningen..?
+12
Kommentera

Sv: Final
mikenomad: Som jag ser på detta är det något SHL måste arbeta internt med lagen. Det är lika i alla lag.
Detta är en kontaktsport och i en final på 7 matcher kommer individer att reta upp varandra vare sig man vill eller inte då det står mycket på spel och det är många vinnarskallar.
Innan man går ut i media och gnäller så kanske man skall ha rent mjöl i påsen. Vad jag har hör från olika håll har Pudas kallats Lappjävel. Är det någon skillnad? Nej!
Kommentera

Sv: Final
mikenomad: Vet inte vad du har fått det ifrån. Var exakt hittar du belägg för ditt påstående att Brynäs IF tycker att det är ok?
+2
Kommentera

Sv: Final
mikenomad: Det är väl ingen som tycker det är ok, däremot är vi medvetna om hur snacket går på isen. Om du på allvar tror att Brynäs är värre än andra så bör du tänka om. Det förekommer även i de lägre serierna, to.m i lilla TIK.
+5
Kommentera

1827012 · »