Brynäs IF

713061 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1826414

Sv: Final
bradberry: Han tycker Petter Lasus utbrott i tv är helt okej, ja han till och med hyllade honom. Blir det inte ett jävla hyckleri när han helt plötsligt tycker detta är förkastligt?

Varför ska det vara okej att vara i direktsänd tv och säga att domarna kan dra åt helvete, men helt plötsligt inte okej att kalla någon för "särbarn" när kamerorna INTE är på? Missförstå mig inte. Jag tycker det är fel att håna någon för ens handikapp. Men jag tycker det är totalt obegripligt att en krönikör kan ha så vitt skilda åsikter kring dessa saker. Något säger mig att krönikören själv lider av en bokstavskombination, och då vill han direkt utnyttja sin position som krönikör för att ta Söderströms parti.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Final
Pettersson anser sig tydligen stå över lagen. Så här skriver han i kommentarsfältet på sin krönika:

"Och jo, jag har rätten att "kränka andra" på "obekräftade uppgifter" eftersom jag vet att uppgifterna stämmer"

Måste va nåt fel i huvudet på den snubben.
Kommentera

Sv: Final
Skrubben: Petterssons dubbelmoral är patetisk. Likaså hans härskarteknik i kommentatorsfälten under försöken till krönikorna han skriver. Han sätter i system att skriva lite nedlåtande fyndiga svar till de som kommenterar, och när han får svar på tal med sakliga argument så publicerar han inte de kommentarerna. Allt i syfte att det ska se ut som om han satt de som skriver på plats ordentligt.

Tycker han är en pajas.
Kommentera

Sv: Final
Skrubben: Vad tyckte han om Liljas övergrepp och åtal? En skitsak?
Kommentera