Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1826444

Sv: Final
bradberry: Gått i bräschen för ett lag som tycker mobbing av människor med diagnos är ok och tillhör "spelets regler". Stort
Mår fan illa av inställningen till mobbing härinne
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Final
mikenomad: "Hagos med handväskan för att nämna en."

Din kommentar från den 18 mars är förstås skrivet med ett jämställdhetsperspektiv och av kärlek till feminismen?

Pk-trollen är sig lika, oavsett om de heter Pettersson eller mikenomad. Ohederliga hycklare som tar varje chans att sprida sitt hat.
Kommentera

Sv: Final
mikenomad: Är det min hyllning av Jacob som kapten du syftar på?

Om du hade läst intervjun med Jacob istället för att gå på mediedrevet á la Pettersson så skulle du se att han faktiskt fördömer ett sådant eventuellt påhopp på Söderström. Däremot tycker han det är fel av Söderström att ta upp det i media och kallade det "fjantigt".

Att utifrån det dra slutsatsen att Brynäs är ett lag som tycker mobbning av människor med diagnos är ok är ju inte seriöst någonstans...

Vad kommer du ifrån förresten? Ett emblem med massa träd. Inte SHL va...? Naturskyddsföreningen..?
Kommentera

Sv: Final
mikenomad: Som jag ser på detta är det något SHL måste arbeta internt med lagen. Det är lika i alla lag.
Detta är en kontaktsport och i en final på 7 matcher kommer individer att reta upp varandra vare sig man vill eller inte då det står mycket på spel och det är många vinnarskallar.
Innan man går ut i media och gnäller så kanske man skall ha rent mjöl i påsen. Vad jag har hör från olika håll har Pudas kallats Lappjävel. Är det någon skillnad? Nej!
Kommentera

Sv: Final
mikenomad: Vet inte vad du har fått det ifrån. Var exakt hittar du belägg för ditt påstående att Brynäs IF tycker att det är ok?
Kommentera

Sv: Final
mikenomad: Det är väl ingen som tycker det är ok, däremot är vi medvetna om hur snacket går på isen. Om du på allvar tror att Brynäs är värre än andra så bör du tänka om. Det förekommer även i de lägre serierna, to.m i lilla TIK.
Kommentera

Sv: Final
mikenomad: Namnge mobbaren och presentera bevis. Då har vi någonting reellt att diskutera.
Kommentera