Brynäs IF

705162 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1826554

Sv: Final
moment22: Saker ska sättas i sitt sammanhang. Här används begreppet "PK" för oliktänkande, dvs de som har mage att kritisera Brynässpelare. I ljuset av det antar jag gärna rollen som PK. Den avgjort största ironin är när det även hulkas om att övriga Sverige, de utanför Brynäsfamiljen, skulle vara lättkränkta. Stor humor
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Final
mikenomad: Har googlat uttrycket PK och det verkar som att det migrerat från sin ursprungliga betydelse som en "beteckning på en inställning där man är överdrivet noggrann med att följa rådande politiska värderingar och att följa den dominerande trenden i samhällsdebatten" till att betyda "en strävan att undvika att på ett sätt som kan uppfattas som negativt särskilja människor utifrån kön, etnicitet, kultur, sexuell läggning, religiös tro, ideologisk uppfattning, funktionsnedsättning, ålder, med mera". Din version av PK har jag inga problem med och ursäktar mina hårda ord.
Kommentera

Sv: Final
mikenomad: Vore spännande att höra din historia till att titta in i Brynäs gästbok för att berätta vad som är rätt och fel, dvs. klassiskt pk-beteende.
Kommentera