Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1823958

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Har en ganska stark känsla av att Bz tänker såhär kring nästa års lag.

Målvakter:
Samma som i år. Eller riv Rautio's kontrakt om inte Lindbäck hamnar i NHL och om han vill till Brynäs. Ersson/Dackell som tredje keeper.

Backar:
Vi får nog se kontraktsförlängningar med bägge Lukas backarna. Sen tror jag tyvärr att Simon tar chansen i KHL. Och att Sunken lägger av. Henrik Larsson ersätter Pudas. Och Ersson kanske kan få förlängt efter bra spel mot Frölunda. Men tveksamt. Adam Boqvist finns i juniorlaget och kan vara "9e" back.
Nya då? Ja, att Andersén kan ersätta Sunkens kontrakt rakt av känns rimligt. Sen hoppas jag på att Bz håller koll på en spelare som heter Sam Löfquist och som spelat i KHL ett par säsonger. Liknande backtyp som Simon, fast med ett bredare offensivt spel. Enorm bössa (kolla youtube). Ett annat alternativ kan kanske vara att få hem Djoos igen? Dock så känns inte Djoos som en back som behövs i dagens Brynäs. Förstå mig rätt. Men vi har redan tre spelskickliga backar i Gunde, Kingen och Fälth. Även Carlsson om han får förlängt.

Forwards:
Vad jag hört från flera olika håll är att Rödin ska vara klar. Och att Bz vill ersätta Zabb med Bill Sweatt då han ser dom bägge som lika dyra men att Bill har en spelstil som passar bättre in i dagens Brynäs. Sen vet jag att Zackrisson är väldigt nära oss, då Rogga väldigt gärna vill ha in den spelskickliga centern. Sen skulle även Richard Gynge kunna vara ett väldigt bra namn att få in istället för Nick. Loui ersätter Ponta. Förlängning blir det med Boqvist och Ikonen. Sen går det lite lösa rykten om att Mannberg vill riva sitt kontrakt. Då han tycker att han får för lite speltid. Då tänker jag direkt på en given ersättare med liknande spelsätt men ännu bättre. Nämligen Johannes Salmonsson, som tidigare spelat hos oss och som dessutom haft Rogga i både LHC och Gnaget.

Mitt drömlag nästa år:
Lindbäck (Sandström)

Gunderson - Löfquist
Fälth - Kilström
Carlsson - Andersén
Larsson
(ZanettI)

Rödin - Zackrisson - Gynge
Clark - Jensen - Sweatt
Paille - Granström - Ikonen
Blomqvist - Ölund - Caporusso
Alcén/Salmonsson
(Boqvist,Asklöf)

Vad tycker ni?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Pettisbif: Som det verkar ä på Mr Mad Hawk så är Zackrisson klar för KHL. Ser dock heller en förlängning med Zab istället för Swett. Tycker han gör det bättre och bättre för varje match.
Tror att Djoos stannar i Nordamerika. Öven fast hans kontrakt går ut nu med Washington så tror jag han får nytt eller att någon annan klubb signar honom.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Pettisbif: Bill Sweatt är INTE välkommen tillbaka. Räknar med ett nytt kontraktsförslag till #67
Hans rehab, karaktär, interaktion med fansen, intervjuer, allt lyser klass! WOW var ordet.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Pettisbif: Du är på skojhumör idag, kul.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Pettisbif: Det där laget skulle vara enorm guldfavorit inför säsongen. Men det kommer inte hända. Aldrig att ens något lag i SHL har råd med det laget.
Kommentera