Brynäs IF

717221 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1829301

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Bifbiffen: " Liljewall kommer absolut göra ett bra jobb. Men känns inte som den typ av spelare som vi behövde just nu."

Ajfan, så det är slutvärvat nu då? Trodde man inte efter att ha hört vad BZ sagt, men du har förstås inside info som visar att Liljewall blev den sista pusselbiten i lagbygget.
Fast det rimmar väldigt illa med det du samtidigt tror eller vet: att både Rödin och Conacher kommer att spela i Brynäs nästa säsong.
Väldigt virrigt från din sida just nu, men du kan säkert reda ut begreppen....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Huge: vore intressant att se vart jag skrivit att Liljewall var sista pusselbiten. Med tanke på vad vi tappat så hade jag andra förhoppningar om vi dessutom ska ta ytterligare ett kliv nästa säsong.

Men som vanligt väljer du att fokusera på det dåliga. Skrev väl två gånger i samma meddelande att Liljewall kommer göra ett bra jobb.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Huge: förklara gärna hur du får det där till att han säger att det skulle vara slutvärvat. Det övergår mitt förstånd. ;-)

Vi visste att två forwards återstår. Då är det inte orimligt att ha åsikter om vilken spelartyp vi behöver, när vi har resten av truppen klar för oss. Jag skriver under till 100 procent på att Liljewall inte var den typ JAG tycker vi är i mest behov av.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Huge: vart säger han att det är slutvärvat? Det med rödin och den andra sa han ju bara för att vara lika jobbig som pettis. Exakt samma sak han gjorde. Komiskt att det går bra för dig att vara källkritisk och negativ mot skribenten nu men de gånger pettis gör det så står det inte ett ord från din sida.
Kommentera