Brynäs IF

713386 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1829546

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Skrubben: Det är verkligen illa om alla kontraktsförlängningar har gjort att Brynäs inte kan förstärka laget. Svårt att kunna få till ett topplag under de omständigheterna, om man tänker på att laget kom femma i serien 16/17 och att de andra lagen antagligen kommer att bli bättre. Det kommer verkligen att krävas att Melin lyckas med spelarutvecklingen för att det här laget inte ska harva i mitten av tabellen, tror jag. Det har Melin å andra sidan lyckats med förut...
Det är lite som när Sundlöv snackade om misstagen efter 11/12. Man satsade inte tillräckligt, man lyckades inte förvalta det stora intresset som fanns vid guldet. Känns lite på samma sätt nu, för hypen kring laget är ju obefintlig. Nu kommer några säga att det är skitsamma, men det är det knappast för säsongskortsförsäljningen etc.
Just nu känns riksdagens silly season hetare än Brynäs dito. Vi får hoppas att den sista värvningen blir en riktig spets.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Peja: Återigen kloka ord. Nu tror jag kanske inte risken är jättestor att vi dyker på samma sätt 17/18 som 12/13. Men - oron börjar så smått gnaga. Brynäs är knappast förstärkt i dagsläget jämfört med säsongen som gick. Två toppforwards som kompletterat truppen, då hade allt sett mycket hoppfullare ut. Om det nu blir en (1) sådan , vilket jag inte är så bergsäker på, så lugnar det väl aningen. Men två hade övertygat mig om att vi är med länge också i nästa slutspel. Värvningen av Liljewall sänkte det hoppet betydligt.
Kommentera