Brynäs IF

713450 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1829564

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Peja: Återigen kloka ord. Nu tror jag kanske inte risken är jättestor att vi dyker på samma sätt 17/18 som 12/13. Men - oron börjar så smått gnaga. Brynäs är knappast förstärkt i dagsläget jämfört med säsongen som gick. Två toppforwards som kompletterat truppen, då hade allt sett mycket hoppfullare ut. Om det nu blir en (1) sådan , vilket jag inte är så bergsäker på, så lugnar det väl aningen. Men två hade övertygat mig om att vi är med länge också i nästa slutspel. Värvningen av Liljewall sänkte det hoppet betydligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
ellis: Nej, jag tror inte heller på samma störtdykning som efter 11/12. Då tappade Brynäs i stort sett alla sina spetsspelare, nu har man bara tappat en (Lindblom) som konsekvent presterade på en hög nivå under hela säsongen.
Men risken är att förstakedjan blir betydligt sämre utan Lindblom, att lagets målvakter fortsätter prestera på en ojämn nivå, att Bertilsson blir skadad igen och att den offensiva spetsen inte räcker till.
Det är jäkligt mycket som ska klaffa för att nästa säsongs Brynäs ska bli ett topplag. Melin måste lyckas lika bra som Bulan, om inte bättre. Det var många i Brynäs som slog personbästa 16/17.
Kommentera