Brynäs IF

715634 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1829729

Sv: A propósito de nada
Lesky: Okej. Jag antog att BZ inte hanterade damlaget för han har väl aldrig gjort det innan han kom till Brynäs. Det låter verkligen som att Brynäs har klantat till det.

Mittzon: Det är väl ingen som förväntar sig att Brynäs ska satsa på damlaget men nog kan man förvänta sig att någon i föreningen ska fixa deras lagbygge, så att det åtminstone blir ett lag. Det har Brynäs löst alla tidigare år. Men såg att en tränare blev klar häromdagen, samma tränare som var där för x antal år sedan och har tränat herrlag i div2 sedan dess. Ambitionen att leda svensk utvecklingen inom hockey verkar inte gälla damsidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Förvänta sig? Som man förväntar sig ett SM-guld menar du?

En ekonomisk knatteförening som Brynäs kan inte leda svensk hockeys utveckling, oavsett vilka ambitioner man har. Brynäs har gjort det jävligt bra som hängt på de bästa lagen så länge. Men norrlandslagen har ingen framtid. Ekonomin finns söderut. Ingen slump att det studsar upp nya SHL-lag från Småland och Skåne varje år.

Enda politiskt korrekta lösningen i Gävle är att satsa lite mindre på herrlaget och mer på damlaget. Jag är för. Jämställdhet måste få kosta.
Kommentera