Brynäs IF

713759 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1829881

Sv: A propósito de nada
Huss: Fast verkligheten är ju inte så enkel, även om jag håller med om det teoretiska. Det går inte att lägga ner ett damlag (eller ungdomshockey) utan att skapa ett massivt negativt drev som skadar föreningen.

Kostnaden för pojkhockey är inte 0kr i Brynäs regi. Sen är det självklart U16 och ändra som kostar. Men trots det, gör man en kalkyl rent teoretiskt så skulle det vara möjligt att lägga ner hela juniorsektioken och lägg X antal miljoner extra på A-laget. Men så fungerar det ju inte eftersom alla faktorer inte kommer vara detsamma som dom nuvarande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Jag tror att Brynäs skulle gå minus på att lägga ner pojklagsverksamheten. Den finansierar ju sig själv och dessutom får Brynäs många gratis funktionärer i form av föräldrar som 'tvingas' göra lagjobb i samband med A-lagsmatcher. Den arbetskraften skulle försvinna helt och hållet, och vore nog inte så lätt att ersätta. Och det är ju inte bara de kommande A-lagsspelarna som finns i pojklagsverksamheten utan även de kommande supportrarna, så det vore inte smart på något sätt att lägga ner.
Kommentera