Brynäs IF

705159 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1830167

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Peja: Du borde få något slags pris i överdrift efter det där inlägget. Mig veterligen har en spelare lämnat J20-laget och en annan RYKTAS var påväg bort. Och då drar du slutsatsen att "juniorer lämnar på löpande band".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Skrubben: Priset får i så fall gärna vara ett presentkort på Stadium, skulle behöva ett par nya joggingskor nu när vädret har blivit så bra.
Hur som helst, jag tolkade ursprungsinlägget som att en (Berg) är klar för annan klubb medan tre andra (Hirsch, Seger, Sandin) är på väg bort, möjligtvis till Nordamerika. Det vore i så fall fyra blytunga tapp för J20-laget; två landslagsbackar och två forwards som antagligen kommer att producera många poäng nästa säsong.
Men vi får väl se var det landar. Rykten är rykten, men tycker det är synd att Berg lämnar. Det är också ganska misslyckat för Brynäs hockeygym; klubben investerar i de fåtalet spelarna som tas in från andra distrikt.
Brynäs ratade massa andra spelare från andra distrikt när man tog in Berg till hockeygym, och så lämnar han efter 2 gymnasieår. Självklart är det ett stort misslyckande, det är absolut inte den händelseutvecklingen som man vill se. Särskilt inte i detta fall när vi pratar om en landslagsspelare som har tydlig A-lagspotential.
Kommentera