Brynäs IF

714642 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1830218

Sv: A propósito de nada
bradberry: Klart det är så. Det jag menar är att Gefle är en bra förening och ifrågasätter varför somliga sitter och hoppas på att det ska gå dåligt för dom. Men jag kan förstå att det finns skillnader mellan Brynäsfans som är från Gävle och dom som inte är det. Vi Gävlebor bryr oss antagligen om Gävle mer och Gefle är en viktig förening för staden. Men ändå trist att somliga sitter och njuter av deras misslyckande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag som Brynäsare, men inte har nått annat favoritlag i fotboll, håller på nått litet sätt på Gefle. Endast därför att dom kommer från Gävle.
Tyckte det var tråkigt att dom åkte ur allsvenskan. Nu kollar jag inte alls upp deras resultat.
Men det är bra för Gävle om så många lag som möjligt kan vara så högt som möjligt. Det skapar en kultur som bär uppåt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Anledningen till att vissa njuter av deras misslyckanden kanske är därför att det gynnar Brynäs? Allt sportsligt fokus i Gävle hamnar på Brynäs. Sponsorer som tidigare sponsrat både Brynäs och Gefle, kanske väljer att enbart sponsra Brynäs, etc.

Man brukar tala om att det bara finns plats för ett visst antal elitlag i en stad. Det finns en begränsning när det kommer till näringslivet i en stad och givetvis får varje lag en mindre del av den kakan desto fler elitlag det finns som konkurrerar.
Kommentera