Brynäs IF

713135 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1830299

Sv: A propósito de nada
Malmös trupp ska vara i princip klar nu. Många tror att dom ska hamna topp 6 nästa säsong, men när jag ser laguppställningen blir jag inte jätteimponerad. Två AHL-floppar ska gå rakt in i toppkedjorna. Det vill till att Miele blir en succé, annars ser det slätstruket ut i mitt tycke.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Malmös trupp ska vara i princip klar nu. Många tror att dom ska hamna topp 6 nästa säsong, men när jag ser laguppställningen blir jag inte jätteimponerad. Två AHL-floppar ska gå rakt in i toppkedjorna. Det vill till att Miele blir en succé, annars ser det slätstruket ut i mitt tycke

Nja, jag tycker att deras trupp ser riktigt bra ut.
Snabba forwards som kommer bli jobbiga att möta. Några svenska killar som knackar på dörren till landslaget också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Samtidigt levde Malmö på en stark defensiv med seriens kanske bästa målvaktsspel förra säsongen. Om det fungerar behöver deras offensiv inte vara fantastisk. Men de hade ett väldigt stark PP där min uppfattning var att gammel-finnen var regissören men att Benoit och Thuresson också var viktiga, nu är alla tre borta. I spel 5mot5 är nog ersättarna minst lika bra, frågan är om de kan bibehålla ett starkt PP... Särskilt finnen var riktigt skicklig där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fungerar Brynäsappen för er?
Kommentera