Brynäs IF

713154 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1831388

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Inkazar: Bra snack. Min motivering:

Tror det är dags för Brynäs att ha renodlad checking line (Granströms), spelar enkelt och tufft.

I första ser jag Ölund som den som är mest lik Lindblom, som kan och vill spela med det passningsspel som Clark och Jensen står för. Skulle Jensen skadas kan Ölund dessutom kliva in som center och man tar upp t ex Boqvist. Den kreativa linan.

Palushaj och Caporusso har en historia tillsammans och vill dessutom spela likadant. Rivigt, hög fart, rakt på mål. Liljewall inte lika snabb, så han har nytta av två kvicka forwards, men är desto tyngre och gillar också att stångas framför buren. Den här linan känns sjukt häftig och de får spela det raka spelet som alla tre föredrar. Inget komplicerat, attackera kassen.

Ikonen klickade absolut med Paille men vill egentligen spela hockey på olika sätt. Tror Ikonen kan få ut ännu mer av sig själv med mer kreativa spelare runt sig. Boqvist och han kan säkert skapa oreda. Med rivigheten och pådrivaren i Blomqvist. Boqvist får förtroendet han önskat och en bra omgivning, upp till bevis.

K Clark - J Jensen - L Ölund
A Palushaj - C Liljewall - L Caporusso
J Ikonen - J Blomqvist - J Boqvist
D Paille - J Granström - J Alcén

Lika barn leka bäst helt enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
honken21: visst det är inte så tokigt det heller. Men jag tror man tappar mycket av truppens potential om man sätter Ölund som winge istället för center. När vi summerar i vår kan han mycket väl vara vår främsta center.
Kommentera