Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1832264

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
David Persson: Om det skulle bli så att Brynäs målvakter är sjätte bäst i serien så är det ändå inte särskilt mycket att hänga i julgranen för ett lag som vill vinna guld.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Peja:
Om lagen man möter i slutspelet har målvakter på plats sju eller sämre så löser det sig...? = )
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Peja: Kul att se lite diskussioner om våra målvakter igen :)

En sak jag tänkt på är att vårt målvaktspar, med hög sannolikhet, kommer utvecklas jämfört med förra säsongen. Rautio visade för en gångs skull hur bra han kan vara i slutspel. Han är 32 år vilket kanske ses som en hockeymålvakts prime egentligen. Han kommer med största sannolikhet varken bli särskilt mycket bättre eller sämre kommande säsong. Bredvid honom har vi Sandström som är en ung målvakt som bara kommer bli bättre. Han fyller 21 år kommande säsong och slipper för första gången att spela JVM. Med den faktan på bordet bör han med all rimlighet göra en bättre säsong än den föregående.

Man kan säga vad man vill om hur vårt målvaktspar spelade förra säsongen. Men en någorlunda hockeykunnig och seriös person bör vara villig att medge att Brynäs målvaktspar högst sannolikt kommer prestera bättre kommande säsong. Om det gick att nå final förra säsongen med det målvaktsspelet, ser jag ingen som helst anledning att målvaktsparet kommande säsong kommer vara någon slags bromskloss för laget i helhet.
Kommentera