Brynäs IF

712832 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1832527

Sv: A propósito de nada
Här är kedjeformationerna jag lutar åt nu... som vanligt med tydliga roller.

1 J Blomqvist - J Granström - J Alcén

Startformation som kliver in och visar lagkamraterna vad som gäller med mycket Brynäshjärta och hårt arbete. Funkar även bra vid tekning i defensiv zon i slutet av perioder och mot motståndarnas toppkedja.

2 K Clark - J Jensen - L Ölund

Clark och Jensen hittar varandra och vill spela med mycket passningar och kombinationer. Ett spel som Ölund förespråkar och behärskar. Han kan också både ta tillvara på målchanser och servera Clark. Dessutom ta centerrollen när Jensen saknas.

3 A Palushaj - L Caporusso - D Paille

Häftig hel-nordamerikansk tredjekedja som traditionsenligt spelar snabbt och rakt mot mål utan större finesser. Skoningslösa.

4 J Ikonen - C Liljewall - J Boqvist

Vår vassaste fjärdekedja på många år? Två små, kvicka och skickliga yttrar som kan ställa till med ordentlig oreda. Skapa målchanser på egen hand och ur ingenting. Vår största spelare städar bakom och tar kampen framför kassen.

Glasklart, eller hur?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
honken21: Det är klart att fjärdekedjan ser ut som en fantastisk fjärdekedja när du i själva verket har satt den riktiga fjärdekedjan som förstakedja. Det förflyttar alla andra kedjor ner ett hack, i jämförelse med verkligheten. Men Brynäs har absolut helt okej bredd.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
honken21: Linus Ö är väl urtypen av en klassisk center...? Liksom Jensen... Inte optimalt med dessa två i samma kedja. Annars imponerande bredd bland forwards. Har vi spetsen som behövs för att ta ett kliv till...?
Kommentera