Brynäs IF

713654 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1833509

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Gissa själv då? Det är väl det som ett hockeyforum är till för? Pettis tillför iaf forumet med funderingar och spekulationer istället för massa skitprat! Tycker det är roligt med laguppställningar och rykten, hellre det än intetsägande utsvävningar. Go Pettis👍🏻
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
pekka85:
Kan säga att i femmornas inlägg, så kommer uppgifterna från Rogga själv, Då jag lirade golf med honom. Han sa att dom förmodligen sätter Palushaj eller Loui bredvid Clark-Jensen. Och att dom fortsätter med Ikonen-Grana-Paille som var så starka på slutet av säsongen ifjol. Sen att dom gärna vill ha Ölund-Boqvist ihop, då dom kan varandra utan och innan sen J20 tiden. Liljewall med Jacke och Alcén, sa han kan bli SHL bästa 4e lina.

Har sagt det förr men säger det återigen, jag känner en del Brynäsare, experter och även Roger Melin. Ni väljer själva om ni tror på mina inlägg. Men som sagt var jag kommer förmodligen inte alltid ha rätt, däremot ni som säger att jag ofta har fel, ni vet inte ett dugg. Tex;Bz var klart och tydligt med i jakten om Bud Holloway ifjol. Ni som säger att jag ljög om det, och att Bud aldrig var aktuell har tvärfel.

Kan även säga att Brynäs inte kommer värva någon förns i slutet av säsongen, kanske inte ens då. Så ni som drömmer om Norman kan sluta drömma. Han har två klubbar som han väljer kring. Djurgården eller NLA minns inte klubben. Inside från Uffe Brodin.

Kan även säga att ett rykte, Zanetti hänger lite löst. Han måste upp flera nivåer, annars finns ingen anledning att ha kvar han. Varken bra för honom själv eller Brynäs. Kan nästan sätta en slant på att han inte är kvar säsongen ut. Rögle eller Mora kanske?

Backsidan vid slutet av säsongen?
Gunderson-Bertilsson
Larsson-Kilström
Carlsson-Ersson
Boqvist-Fälth/Sundqvist

Pratade även med en insatt kille som sa att Ersson kan bli ett ordentligt utropstecken i år. Han har aldrig varit såhär bra tränad nån gång. "nya berra" löd orden.
Kommentera