Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1835487

Sv: Försäsong 2017/2018
Känns som att Palushaj passade bättre ihop med Ölund och paille. Någon som samtycker?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2017/2018
Chris11: Hej, håller med dig. Nu kan det ju vara en ren slump, alla kan ju ha en sämre dag, men Palushaj var relativt osynlig i denna match. Man måste ju däremot säga att Clark verkar vara ännu vassare i år, om möjligt. Dessutom börjar Jensen se ut som formen närmare sig (även om han kunde skjuta lite mer...). Tyckte dessutom att uppspelen, och backarnas spel generellt, såg lite bättre ut i denna match. Det inkluderar forumets "hack-favvo" Sundqvist som jag tycker spelade stabilt. Han behöver dock lägga passningar med ”ryggmärgen” och inte tänka för mycket. Tror att alla som spelat hockey förstår vad jag menar. Det borde dock komma med lite med matchträning (hoppas jag).

Jag är däremot besviken på att man inte gav Adam Boqvist en chans i denna match. SHL-hockey består av två viktiga element; resultat och underhållning. Avseende underhållning så måste man förstå att AB har ett stort värde, dels genom sitt sätt att spela men också genom den nyfikenhet och intresse som finns runt honom.

Jämför med att man gav Rasmus Dahlin ett par matcher i landslaget i våras. Var det för att han var en av SHLs 7 bästa backar. Knappast…
Kommentera

Sv: Försäsong 2017/2018
Chris11: samtycker. Men det gör tydligen inte Melin:

"Men kommer Palushaj också bli den som blir tredjelänken till Jesper Jensen och Clark i förstakedjan?

? Som det känns just nu i alla fall, kommenterar Roger Melin som inte tycker att han i så fall "slösar" bort två målskyttar (Clark och Palushaj) i samma kedja."

www.arbetarbladet.se/ishockey/shl/storseger-i-genrepet-da-kunde-melin-och-brynas-bjuda-pa-ett-leende-igen-liten-ljusning
Kommentera

Sv: Försäsong 2017/2018
Metro är en riktig kvalitetstidning. Tippar Brynäs som tvåa i serien för att sedan vinna finalen mot Växjö.
Kommentera