Brynäs IF

710621 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1835673

Sv: Försäsong 2017/2018
Mittzon: vad gäller den enormt uttjatade målvaktsfrågan. låt oss insupa en gammal regel; Gläds åt det man har och låt ej sörja för det man ej har. Stå upp för David och Felix och låt dem bevisa för dem själva och oss lekmän att se duger. Vilket jag tycker de gjorde med bravur förra säsongen. De var högst delaktiga i att vi gjorde bra ifrån oss ändå till slutet. Ser gärna en repris av det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2017/2018
Hej, igår kom jag på en djävulsk plan som förmodligen hade kunnat gett oss ett SM-Guld i våras. Tänk om några av oss på detta forum hade registrerat sig under "falsk flagg" som supporters på HV71s forum. Man inleder sedan med några sympatiska inlägg som t ex att det borde resas en staty över Johan Davidsson med en puck som gloria över huvudet eller nåt liknande. Därefter börjar man konsekvent skriva inlägg där man kritiserar Linus Söderström spel och skriver att man inte har något förtroende för honom etc. Min gissning är att om man gör detta konsekvent över en hel säsong så borde man kunna påverka en så pass ung målvakt. Jag menar vad kan vara mer förödande för självförtroendet än att ens egna fans inte har förtroende för en. Hade vi gjort detta förra året så tror jag att det är sannolikt att han kanske hade tappat in en puck eller två i finalspelet. Smart plan eller hur?

Döm om min förvåning när jag upptäckte att jag inte var först med denna ide. Det finns redan ett forum där detta har satts i system...
Kommentera