Brynäs IF

710541 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1835718

Sv: Försäsong 2017/2018
Brynäsgubbe: Troligen inte, även om de flesta människor har svårt att helt avstå från att läsa det som skrivs. Jag tycker dock att man bör skriva inlägg om sitt lag som man kan gå in i omklädningsrummet och läsa upp inför laget. Annars bör man låta bli att trycka på "skicka meddelande"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2017/2018
KalleTeodor: För mig är omklädningsrummet främst ett ställe för positivt snack och pep talk. Kritik kan förekomma men då framförallt från tränare eftersom det är deras jobb att utveckla spelarna (och där ingår att komma med konstruktiv kritik). Ett diskussionsforum på internet är en helt annan kontext, och det skulle ju egentligen inte bli några diskussioner överhuvudtaget om det bara förekom positiva kommentarer.

Sedan i fallet Felix finns det faktiskt något slags mellanting mellan att tro att han kommer att leda laget till SM-guld och tycka att han är en "värdelös sopa" eller vad nu de grövsta kommentarerna på nätet kan handla om. Det är INTE att mobba eller att hata en spelare om man inte tror att denne ska vara seriens bästa på sin position. Tycker att motargumenten börjar bli lite snurriga faktiskt, nu verkar det helt plötsligt vara "kritikernas fel" att Felix inte är seriens bästa målvakt.

Tycker också du överdriver kritiken mot Felix. Det som jag och några till skriver är att vi inte tror på honom som guldmålvakt, det är som sagt inte att helt och hållet såga sönder honom som hockeymålvakt. Och framförallt är ni ju många som tror stenhårt på honom, skulle säga att majoriteten delar din åsikt och det är ju otroligt höga tankar om honom.
Kommentera