Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1836731

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
KulaShaker: Är det bara jag som inte gillar att man stuvar om i laget? Det luktar panikåtgärd att redan nu ändra om i kedjorna.

Sen tycker jag det är förjävligt att Asklöf får stå åt sidan imorgon. Riktigt bra mot Växjö men gör en sämre match igår (liksom många andra). Då gör Melin det ”enkla” valet att peta den yngsta, minst meriterade spelaren. Vad har Liljewall gjort som skulle ge honom en plats i laget? Han gjorde några byten igår och såg precis lika stapplig ut på skridskorna som under hela försäsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Skrubben: Vi är redan 5p bakom HV. Om något inte funkar, vilket det inte gjort, tycker jag det är ok att man gör ändringar. Vi har inte råd med att nöta samma, icke-fungerande, spel.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Skrubben: jag stöttar den här uppställningen fullt ut! Ölund känns som den absolut lämpligaste tredjelänken i förstakedjan, det efterlyste jag från start (men fick mothugg att han MÅSTE vara center...). Ska han lira med Asklöf och Caporusso så får vi nog ut så mycket mindre.

Liljewall måste också få chansen. Sen tyckte jag den värvningen var märklig från början. En så stor, tung och långsam center har det tufft på stor is. Men han måste, på något sätt, nyttja sin storlek. Det är det han har och kan tillföra.
Kommentera