Brynäs IF

716655 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #185679

Sv: Leksand-Brynäs
Lilljanne: Vi är för närvarande 6 poäng från slutspelsplats. Totalt orealistiskt att ta sig till slutspel? Om resonemanget kommer från en ultrapessimist så vore väl detsamma helt logiskt men man behöver nog inte ens vara ultrapositiv för att tro på lagets förmåga att fixa ett slutspel. Dessutom "endast" 8 poäng upp till sjätteplatsen och mycket kommer att hända innan det hela är klart. Nu var det tydligen masarnas tur att vinna efter att ha förlorat de 2 tidigare mötena knappt. I vanlig ordning så har det gapats och skrikits över grabbarna trots att man inte sett matchen.
Av det lilla som hördes på radiosporten så verkar det ha varit en farfylld och lite hafsig tillställning med mycket derbykaraktär, som väntat med andra ord. Leksand var nog rejält taggat idag efter 5 raka torskar, ngt som förmodligen fällde avgörandet. Motivation slår som bekant klass.
Det enda som ororar mig för tillfället är att vi spelat bra en längre tid, och att en svacka kanske dyker upp, ngt vi definitivt inte behöver i detta läge. Sist vi torskade så vann vi väl på direkten, ngt som gärna får upprepas igen på torsdag.

Bright: Var det inte du som lovade att inte visa dig här innan kvalserien? ;-))
Kommentera