Brynäs IF

715601 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1863363

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
minns sektion k: Minns inte att JL var sportchef, men han tillsattes väl som Marknadsanvarig, och det visade sig väl rätt snabbt att han inte var det minsta begåvad i den branschen, så han blev assisterande istället. TS skulle naturligtvis inte suttit i biljettkiosken, utan sålt evenemang o liknande på marknadssidan. Att Tina S vred till sanningen lite berodde nog mer på hennes sinnesstämning vid tidpunkten. Man skall undvika att skriva saker när man är upprörd har jag hört. Internet glömmer aldrig. Men den riktiga sanningen får vi väl aldrig höra. Alla har sina "sanningar". TS är duktig på hockey men kanske inte den skarpaste kniven i lådan på alla andra områden. Han blir nog med tiden en bra sportchef i Brynäs det tror jag, men just då var han alltför grön.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
bänknötarn: Larsson var sportchef bara en säsong 03/04. Innan dess under karriären så tog han hand om del marknadsfrågor och efter säsongen 03/04. Larssons sista match som spelare var hemma mot Rögle i kvalserien 2003.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
bänknötarn: Klart att Sjödda var för grön "off ice" för att kunna gå in och omedelbart göra ett bra jobb som sportchef, men detsamma gällde ju den som kastades in istället... Det dröjde innan Sundlöv lärde sig jobbet. Går visserligen att förstå iom att den heltidsanställda sportchefen var en ny roll vid tidpunkten.
Kommentera