Brynäs IF

715360 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1875637

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Axle San: Allt det du föreslår är nog högst sannolikt och som du själv redan "gissat dig till": sånt som Brynäs och BZ "redan gör", så du slår in redan öppna dörrar, är jag rädd för.
BZ värvar och/eller försöker få hem de spelare som han tror kommer att förstärka laget, det är jag rätt så säker på. Oavsett om det gäller egenfostrade spelare eller inte. Är dessutom rätt säker på att BZ redan har så pass mkt koll på ev återvändare och dessutom kontakt med dessa, att han inte behöver sitta på twitter och med jämna mellanrum locka dom tillbaka till Brynäs. Dom vet nog redan att dom alltid är välkomna tillbaka, förutsatt att dom passar in och själva vill.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: Märklig replik på mitt inlägg, vilken verklighet ser du?
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: BZ har ju fått frågan flera gånger om han är intresserad av att värva tillbaka föredetta brynässpelare eller juniorer och alltid svarart: självklart att gamla Brynäsare eller spelare från Gävle är intressanta men att det viktigaste är att värva spelare som gör Brynäs bättre.

Men sanning är ju att Bengtzen hellre värvar spelare från Bofors eller spelare som han haft koll på under tiden i Bofors, det vill säga prestationer som skedde för 5-6 år sedan. Boforskopling väger tyngre är brynäskoppling för BZ helt klart
Kommentera