Brynäs IF

713456 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1875627

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: Brynäs kan göra någonting. Brynäs kan gå ut med att dessa spelare är önskvärda i föreningen.
Brynäs kan hålla ständig kontakt med sina ex-juniorer (kanske de redan gör?) och när någon av dem utvecklas och blir bra så kan Brynäs åtminstone försöka att få hem dem.
Brynäs kan öppet deklarera att dessa spelare väldigt gärna får komma och spela för Brynäs, om det inte är möjligt just nu så gå ut med att de självklart alltid kommer att vara önskvärda vid rätt förutsättningar.
Ge kontraktsförslag, ligg på, visa intresse. Signalvärdet i att vara en klubb som verkligen tänker på de spelare de fostrat är stort.

Brynäs twittrar gladeligen och gratulerat Lakers till seriesegern men inte sjutton twittras det och gratuleras när någon gammal brynässpelare gör stora saker i sina klubblag inte, jag tycker hela skiten är skev.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Axle San: Allt det du föreslår är nog högst sannolikt och som du själv redan "gissat dig till": sånt som Brynäs och BZ "redan gör", så du slår in redan öppna dörrar, är jag rädd för.
BZ värvar och/eller försöker få hem de spelare som han tror kommer att förstärka laget, det är jag rätt så säker på. Oavsett om det gäller egenfostrade spelare eller inte. Är dessutom rätt säker på att BZ redan har så pass mkt koll på ev återvändare och dessutom kontakt med dessa, att han inte behöver sitta på twitter och med jämna mellanrum locka dom tillbaka till Brynäs. Dom vet nog redan att dom alltid är välkomna tillbaka, förutsatt att dom passar in och själva vill.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Axle San: Tycker oxå att det finns en problematik hur junisarna missköts av BZ. Minns att jag var tveksam till att släppa Lööke, Brodecki och Nörstebö för några säsonger sedan. Mina antagonister menade då att vad vet jag? BZ tar in/satsar på bättre spelare istället. Precis som mina farhågor så kan man ju undra om typ Liljewall, Mannberg, Thorell, Miller, Sunken, Henrik Larsson, Fälth verkligen varit bättre alternativ?

Jag menar ju att har man en av Sveriges bästa talangfabriker måste man kunna fylla upp typ en hel femma med junisar, annars kastar man ju pengar i sjön eller ännu värre utvecklar spelare till konkurrenter.

Dessutom får man ju billigare trupp och kan satsa på mera spets framåt, så slipper man ha Jensen som förstecenter.

Men vad vet jag jämfört med monstersportchefen BZ
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Axle San: Riktigt bra inlägg, kunde inte sagt det bättre själv.

Känns som att Brynäs är riktigt illa ute just nu med denna säsong, all kritik om hur Brynäs damer behandlas. Gävle är ju en gnällstad, det betyder mindre publik och stöd. Brynäs behöver en nystart med ny tränare, sportchef och delvis organisation. Hoppas nya klubbdirektören kan göra något för att skapa en starkare förening
Kommentera