Brynäs IF

709848 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1875636

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Axle San: Tycker oxå att det finns en problematik hur junisarna missköts av BZ. Minns att jag var tveksam till att släppa Lööke, Brodecki och Nörstebö för några säsonger sedan. Mina antagonister menade då att vad vet jag? BZ tar in/satsar på bättre spelare istället. Precis som mina farhågor så kan man ju undra om typ Liljewall, Mannberg, Thorell, Miller, Sunken, Henrik Larsson, Fälth verkligen varit bättre alternativ?

Jag menar ju att har man en av Sveriges bästa talangfabriker måste man kunna fylla upp typ en hel femma med junisar, annars kastar man ju pengar i sjön eller ännu värre utvecklar spelare till konkurrenter.

Dessutom får man ju billigare trupp och kan satsa på mera spets framåt, så slipper man ha Jensen som förstecenter.

Men vad vet jag jämfört med monstersportchefen BZ
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Ove Myling: Ja, precis. Vad vet du jämfört med BZ? Inte så mycket, tror jag. Inte jag heller för den delen.

Det är märkligt hur en del resonerar. Man gnäller över spelare när de spelar i Brynäs. De är för dåliga, bättre satsa på någon annan. När de blommar ut i en annan klubb får sportchefen kritik för han släppte iväg dem. Hur han än gör står han med rumpan bar.

Nu så ska vi ha en hel femma med junisar, tycker du. Har du funderat över hur vi ska matcha den femman? Speciellt på bortaplan?
Kommentera