Brynäs IF

713456 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1875678

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Ove Myling: Ja, precis. Vad vet du jämfört med BZ? Inte så mycket, tror jag. Inte jag heller för den delen.

Det är märkligt hur en del resonerar. Man gnäller över spelare när de spelar i Brynäs. De är för dåliga, bättre satsa på någon annan. När de blommar ut i en annan klubb får sportchefen kritik för han släppte iväg dem. Hur han än gör står han med rumpan bar.

Nu så ska vi ha en hel femma med junisar, tycker du. Har du funderat över hur vi ska matcha den femman? Speciellt på bortaplan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Zappaholic: Det jag menar är att BZ inställning är fel, att satsa på Boforsare istället för Brynäsare.

Nu menar ju inte jag att junisarna ska spela tillsammans, utan att de ska fylla trupplatser istället för att ha en högavlönade Liljewall på bänken exempelvis.

Hade man haft lägre kostnade på breddspelarna och en vassare spets undrar jag om man inte kunnat legat högre än tionde plats?

Sen kan ju inte alla junisar få en plats, det är självklart. Utan en stor del i mentalitetsproblemet, bofors vs brynäs, är ju att man inte signar tillbaka spelare som tillhört Brynäs och slagit igenom på annat håll.

Tror att många fans stör sig på detta och att BZ gör bort sig som inte satsar på spelare från egna leden.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Zappaholic: Nu har ju jag lite större förväntningar på Brynäs sportchef än på genomsnittsskribenten på Hockeysnack.

Larsson och Molin fick gå för att de inte hade nåt att tillföra. När de väl hade potential att tillföra skulle Brynäs vara deras förstahandsval.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Zappaholic:

Problemet är väl snarare att det finns så otroligt många duktiga spelare som lämnat oss och som sedan gjort succé i andra klubbar och som vi sedan inte plockar hem.

Typ: Emil Larsson, Ludde R,Sebbe W och skulle Molin gå till Djurgården så är han bara ytterligare en i mängden.
Kommentera