Brynäs IF

705149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1884367

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Mittzon: tycker man kan väva samman diskussionen om ekonomi och egna produkter. Brynäs har inte lika god ekonomi som en del andra klubbar, det som skiljer Brynäs från klubbarna som är bakom oss i ligan är just att Brynäs har en överjävligt bra ungdoms och juniorverksamhet. Det är liksom Brynäs usp både i en konkurrenssituation sportsligt som ekonomiskt (Lägre lön på juniorer, mer lön till spets). Brynäs är ju inte som real Madrid eller Barcelona och kan släppa spelare vidare för att man redan har så bra lag. Brynäs har ett mediokert lag och släpper ändå spelare.

Därför är det beklämmande att man är så dåliga att utnyttja denna usp. Det vore, som andra varit inne på, verkligen illa om Molin och rensfeldt går till andra shl klubbar nästa säsong. Då ger vi ju dessutom bort vår usp, utvecklar spelare åt andra klubbar.

Jag var tidigt ute och kritiserade bz för just detta; att han släppte egna juniorer och tog in boforsare. En tydlig felrekrytering av föreningen som kan kosta att en hel generation bra spelare som Brynäs utvecklat som gör succé på annat håll i shl.

*usp= unique selling point
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Alltså att ingen i FBK har gjort J Lindström till invalid är ett under.
Hur mycket skit ska idioten få gör innan han stängs av?!
Han har totalt avsaknad av respekt för andra spelare.
Kommentera