Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1891519

Sv: Inför shl 18/19
Axle San: Jo givetvis men jag konstaterar bara min syn på det hela, ishockey idag är tråkigare att titta på än förr, jag är inte ensam att tycka det.

Vi har supporterskaran på ståläktaren som är lojala alltid, sen är det mer efter plånbok och "ja vi kanske skall gå och sen match denna månad" människor, det sitter ju inte 7-8000 helgjutna supporters på läktarna varje match och många kanske inte skulle klara det ekonomiskt eller bor helt enkelt för långt bort!

Man har pratat om att ha mer kringaktiviteter, ja det kanske är något, mer helgmatcher och ta bort tisdagsmatcher helt! Dom matcher jag åkte upp och såg när jag bodde i Halmstad (nu är jag i Gävle igen) då tycker jag det var mest fylla och ha bråttom till att hinna först i kön till puben som drog tyvärr!

Mitt intresse är lika stort för Brynäs som på både 60,70,80 och 90 talet givetvis men vi var liksom hela gäng som gick på matcherna, i stort sett de allra flesta på en säsong, tycker många av mina gamla Brynäsvänner resonerar på samma sätt idag, man går på vissa utvalda matcher och då blir det svårare att fylla ladan med publik!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför shl 18/19
Leonardo: Lite lustigt att Brynäs har samma publiksnitt (typ) nu som på 90-talet.
Kommentera