Brynäs IF

713998 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1891520

Sv: Inför shl 18/19
Leonardo: Upplägget på CMORE påverkar helt klart hur mycket hockey jag ser live. Jag tycker att det är för dyrt att köpa CMORE och gå live samma månad då det enbart är SHL jag ser på CMORE. Om jag köpt en månad CMORE så väntar jag till nästa månad med att gå på match. Egentligen skulle jag vilja köpa säsongsbiljett på Gavlerinken så att jag kunde se alla matcherna hemma, men det blir för dyrt att ha CMORE igång samtidigt för att enbart se bortamatcher..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför shl 18/19
magr: Ja pengar är ju alltid en issue oavsett vad man pratar om, prioriteringar!

Nu när jag är hemflyttad för en period i Gävle skall jag gå och se hemmamatcherna men kanske inte alla, jag har kvar CMore för att jag har råd med det och vill se matcherna speciellt alla bortamatcher på TV men även någon hemmamatch och ibland även på en Sportbar med mat o dryck med vänner.

Det har ju hänt en hel del sedan 1999 och vad som skett inom hockeyn under millenium....Mora t.ex drar inte lika mkt folk som Leksand, Timrå drar förmodligen inte fullsatt men mera än matcherna mot KHK, det är ju de gamla lagen, hatobjekten FBK, DIF, Leksand som drar mest med folk kanske också Frölunda och HV71
Kommentera