Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1891922

Sv: Inför shl 18/19
munkas: självklart ska juniorerna ha plats i laget men inte på bekostnad av spetsspelare. Juniorerna ska ju ta plats framför Nilsson, mannberg och alcen.

Tycker iaf att dagens förändringar i truppen och tidigare värvningar varit positiva.

Man kan se en uppgradering:
Lundgren är bättre än sunken
Kellman poängmässigt bättre än Öhlund
Danielsson bättre än ikonen.

Nu måste man fortsätta i samma stil för att Brynäs verkligen ska bli bättre. Clark och palushaj måste få nya kontrakt. Kommer att bli extremt svårt att ersätta dom ens med likvärdiga spelare tror jag.

Sen måste spelare in som är klasser bättre än Fernström, Carlsson, fälth, liljewall och paille (!?) för att Brynäs ska bli ett bättre lag.

En bra start men det är lång väg kvar tills laget verkligen är bättre än förra året!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför shl 18/19
Ove Myling: Ditt sätt att tänka fungerar egentligen aldrig i praktiken. Har Brynäs en enda gång (senaste 5-6 åren) haft ett bättre lag på papperet inför en ny säsong jämfört med föregående säsong?

Svaret på den frågan är nej (kantboll mellan säsongerna 14/15 —> 15/16). Trots det har resultaten knappast gått spikrakt neråt säsong för säsong, utan resultaten har snarare gått som en berg- och dalbana. Vad vill jag ha sagt med detta? Jo, att SHL rent krasst är en utvecklingsliga där spelare drar till utlandet så fort dom blir ”för” bra. Ska man få en bra säsong hänger det på att befintliga spelare höjer sig och att eventuella nyförvärv blir bättre än förväntat.
Kommentera

Sv: Inför shl 18/19
Ove Myling: Exakt! De ska konkurrera ut våra Boforsare, inte ersätta exemelvis Clark för att man hoppas på en mirakulös utveckling.
Kommentera