Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1891863

Sv: Inför shl 18/19
KalleTeodor: Skämtar du? Med den där forwardsuppsättningen skulle vi åka ur innan serien ens hade börjat. Nilsson i andrafemman med Jensen och två relativt oprövade juniorer i tredje. Herregud... Skärpning nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför shl 18/19
munkas: självklart ska juniorerna ha plats i laget men inte på bekostnad av spetsspelare. Juniorerna ska ju ta plats framför Nilsson, mannberg och alcen.

Tycker iaf att dagens förändringar i truppen och tidigare värvningar varit positiva.

Man kan se en uppgradering:
Lundgren är bättre än sunken
Kellman poängmässigt bättre än Öhlund
Danielsson bättre än ikonen.

Nu måste man fortsätta i samma stil för att Brynäs verkligen ska bli bättre. Clark och palushaj måste få nya kontrakt. Kommer att bli extremt svårt att ersätta dom ens med likvärdiga spelare tror jag.

Sen måste spelare in som är klasser bättre än Fernström, Carlsson, fälth, liljewall och paille (!?) för att Brynäs ska bli ett bättre lag.

En bra start men det är lång väg kvar tills laget verkligen är bättre än förra året!
Kommentera

Sv: Inför shl 18/19
munkas: Jag har svårt att se en uppställning som du kommer att ge tummen upp för...
Samtliga värvningar hittills har varit av bra anser jag och höjer kvalitén jämför med de vi förlorar. Det gillar jag. Dessutom räknar jag med att juniorerna höjer ett par snäpp och avancerar i hierarkin. Håller med om att Nilsson bör få konkurrens av ytterligare en klassforward (vilket jag poängterade) annars tycker jag att det går åt rätt håll.
Kommentera

Sv: Inför shl 18/19
munkas: Håller med, ser inte bra ut. Många "om" och "förhoppningsvis" i den uppställningen. Ska vi vara ett stabilt topplag måste vi minimera dessa.
Kommentera