Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1891856

Sv: Inför shl 18/19
Om jag "räknar rätt" så kan vi redan nu få till ex följande laguppställning (chansar på att Clark stannar):

Backar:
Simon Bertilsson, Ryan Gunderson,
Lukas Kilström, Henrik Larsson,
Niclas Lundgren, Adam Boqvist

Anfall:
Jesper Boqvist, Joel Kellman, Nicklas Danielsson
Ludvig Nilsson, Jesper Jensen, (Clark eller ny)
Daniel Mannberg, Marcus Westfält, Alexander Bjurström
Johan Alcén, Jonathan Granström, Jacob Blomqvist
Samuel Asklöf, ,

Det känns redan som en rejäl förbättring jämfört med denna säsong även om vi behöver ett par till backar och en mer klassforward.
Backsidan och hur man ska tänka med Adam Boqvist blir en utmaning. Helt klart är nog att han inte stannar om han inte får en hyfsat stor roll inklusive chansen i pp. Å andra sidan hänger väl Bertilsson lite löst vilket öppnar för en till back av klass, t ex Andersén.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför shl 18/19
KalleTeodor: Det lilla jag sett av Kellman så ser han ju ut att kunna vara ett bra komplement till Danielsson, kan servera med fina genomskärare. Jesper Boqvist har ju kapacitet att ta ett Lindblom-kliv nästa säsong. Den kedjan du har satt ihop där är intressant.

Att få igång Jensen igen till högre nivåer blir en svår men viktig utmaning. Har hela tiden tänkt att han behöver bra omgivning för att prestera, men kanske ska man tänka om där. Första året levde han trots allt på att vara en "joker" som överraskade och verkade trivas i den rollen. Ska möjligen skickas ner några hack i hierarkin. Tror på att sätta honom med hårt arbetande gubbar som också kan producera lite. Blomqvist och Mannberg, typ.

Annars är jag mest sugen på att få veta målvaktsparet. En riktig investering där, för en gångs skull, och jag är nöjd. Ger en helt annan trygghet.
Kommentera

Sv: Inför shl 18/19
KalleTeodor: Du skämtar? Hur i hela friden kan du få den laguppställningen till att vara bättre än årets? Fast du räknar kanske in två klassforwards och två bra backar också?
Kommentera

Sv: Inför shl 18/19
KalleTeodor: Skämtar du? Med den där forwardsuppsättningen skulle vi åka ur innan serien ens hade börjat. Nilsson i andrafemman med Jensen och två relativt oprövade juniorer i tredje. Herregud... Skärpning nu.
Kommentera