Brynäs IF

713840 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1894994

Sv: Silly season 18/19
Zzz:

Då får du ringa upp alla sportchefer i Sverige och berätta det för dem att de har fel då, för BZ är långt ifrån ensam med det tankesättet.

Det är väldigt få juniorer i SHL som får chansen som ordinarie i sin klubb på att bara visa upp sig någorlunda i J20. Det är i princip bara de som går tidigt i draften som gör det. Dahlin och Eriksson Ek exempelvis.

Eller såna som Lucas Carlsson och Marcus Ersson som var bra tvåvägsbackar med rätt storlek som öste in poäng i J20, för att sedan ta sin roller rätt när de fick chansen i Brynäs på grund av skador.

De flesta tar en ordinarie plats i SHL först efter de gjort bra ifrån sig via en utlåning i allsvenskan.

Jag vill också påminna dig om att Linus Ölund producerade bra mycket mer i J20 än Asklöf och Bjurström gjort. Kom också ihåg att såväl Bjurström som Asklöf och Adam Boqvist varit utlånad till Almtuna i år med rätt svaga resultat där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Johannes Hedberg: Ja jag får göra det, har du numren?

Se t.ex. Skelleteås 4:e kedja i matchen igår. Alla egenfostrade spelare ur en 97/98 kull. Samtliga dessa har redan gjort en par säsonger i SHL. Tror du dom gjort det om sportchefen fyllt på med 15-16 forwards vara 13-14 var seniorer?

Sen angående poängsnittet i J20 då har väl Asklöf producerat på en liknade nivå som Ölund. Bjurström hade säkerligen gjort det om han fått chansen att göra en hel säsong och inte hoppa mellan J20 och A-lag. Vad nu poängsnittet i J20 har med saken att göra.
Kommentera