Brynäs IF

705118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1895156

Sv: Silly season 18/19
Powerfade: ah just det. Det finns ju rimliga och logiska förklaringar för alla andra sportchefer i landet.

Men så fort Brynäs går dåligt ska Sundlöv/BZ få all skit.

Bara det faktum att BZ tvingats ta emot hot via brev bevisar ju vilka jävla as till fans vi är.

Och det är därför jag tröttnat på den här häxjakten. Den är bortom all rimlig proportion. BZ har gjort en dålig säsong. Det har han fått skit för.

Släpp det.

Nu går vi vidare och blickar framåt

Nu får vi se vad som händer.

Hittills har han värvat lovande denna silly season. Men då ska det naturligtvis klagas på att vi inte satsar på de egna juniorer istället. 😓
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Johannes Hedberg: Sent svar, men tycker inte man kan jämföra Brynäs värvning av Thorell med Skellefteås "värvningar" av Jimmie Ericsson och Fredrik Lindgren. En oprövad och orutinerad spelare som Thorell är betydligt mer jämförbar med än junior än vad en ärrad veteran är.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Johannes Hedberg: Det handlar absolut inte om att kasta skit på nån. Det handlar om min Kärlek till BRYNÄS. Om jag anser att någon eller några gjort bort sig så kan man gott lyfta på den stenen. Jag sitter inte och kastar skit. Jag lägger fram FAKTA. En stor skillnad.

Sedan handlar det om hur man vill att laget byggs. Vi har idag en relativt dyr, men även en förhållandevis framgångsrik juniorverksamhet. Något som Sunndlöv skall ha mycket cred för, även om jag anser att det STORA arbetet gjorts av Thomas Thelin.

Jag, och många med mig anser att vi skall använda det verktyget. Sluta att värva in breddspelare och gnuggare, satsa på våra egna juniorer i en större utsträckning. Lägga de största resurserna på att köpa in spetskompetens i BRA målvakter och utespelare som kan gå i bräschen för Brynäs. Detta skapar en positiv anda i många aspekter. Det blir attraktivt för de unga talangerna att välja just Brynäs hockeygymnasium, för de vet att de har stora chanser att kunna få chansen i A-laget, det naturliga steget mot deras dröm, NHL. Detta ger i sin tur lite återbärning OM de nu lyckats att ta sig ända dit. På sikt kan man kanske hoppas på att de återvänder till Brynäs när de känner sig nöjda med NHL.

Idag så står flera gnuggare i vägen för dessa juniorer och vi har sett flera fall där de helt enkelt ruttnat på Brynäs och har efter utlåning försvunnit till våra seriekonkurrenter. Med andra ord så har Brynäs utbildat spelare som ställs MOT Brynäs.

Om du anser att min syn på hur jag vill att Brynäs skall jobba är att kasta skit på Bz så för det stå för dig. Den diskussionen an du ta offline med Huge i nån bunker på någon obskyr golfbana nånstans.

Till sist. Jag HAR gett Bz en hel del kritik och kommer att fortsätta med det så länge jag anser att han inte gör ett bra jobb. Om DU vill sitta och göra jämförelser och ställa nyförvärven i de olika lagen emot varann i sån slags ranking på vilken SC som gjort bäst jobb så får du göra det. Men glöm INTE att det är TABELLEN som är facit hur det gått. Inget r**kande på Elite Prospects.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Johannes Hedberg: Glöm inte att han skrivit tre kontrakt till detta år, Miller, Nilsson och Mannberg.
Miller kom in i pressad läge, hade bra meriter men omställningen fungerade inte. Sånt händer.
Men de övriga två känns riktigt underliga. BZ måste väl redan då dragit samma slutsats som han nu framfört eller hur?

”Jävla as”, välj dina ord bättre framöver om oss Brynäsfans tack 😡
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Johannes Hedberg:

Står absolut inte bakom hoten överhuvdtaget men när du skriver att ”vi fans hotat honom” är ett otroligt skevt uttryck. Det räcker att 1 supporter hotar honom så kan BZ bekräfta att hon fått motstå hot. Dessutom så är hot något som figurerar i ALLA storklubbar i fotboll och hockey.

Släpp det nu och gå vidare.
Kommentera