Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1895181

Sv: Silly season 18/19
Powerfade:

Ja, jag lämnar det här forumet nu. Kritiken som hela tiden framföra mot BZ är inte rättvis eller det minsta nyanserad. Den är bara tröttsam. Den påminner i mycket om den retorik som Sverigedemokrater använder om nyanlända.

Huge var provocerande. Men han hade bra poänger i många sakfrågor. Och det finns en jävla gnällkultur hos Brynäsfansen. Han blev er hackkyckling och nu när han inte varit här på ett tag fick jag den rollen.

För det är de som skriker mest som hörs. Även om jag innerligt hoppas att det inte speglar den typiska Brynäsaren.

Och Huss, de som hotat BZ är inget annat än as. Det kan ärligt talat skita på sig. Jag har inte på något vis antytt att någon här på hockeysnack var en av de som hotade... bara att det ger en väldigt tråkig bild av Brynäsfans. Precis som allt gnäll gör.

På något vis hoppas man att ni själva blir sportchefer en dag, så ni får se hur er ”konstruktiva kritik” ser ut från andra sidan. Bara det inte blir i Brynäs. Den klubben älskar jag för mycket, och den skulle drivas till fördärvet isåfall. Jag är 101% säker på att såväl Sundlöv som BZ är betydligtmer kompetent inom det området än de som ständigt ifrågasätter och kritiserar.

Trevlig lördag på er. Hej då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Johannes Hedberg: Wtf 🙈 jaja hejdå på dig....
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Johannes Hedberg: ”Huge var...” har han lämnat? Han och David Persson? När kommer Gurra88 tillbaka?
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Johannes Hedberg: Att ifrågasätta och kritisera är av allra största väsentlighet för att möjliggöra utveckling.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Johannes Hedberg: Tråkigt att du lämnar HS, Du är alltid välkommen tillbaka.
Vi må ha vitt skilda åsikter och HS är till för att vädra och diskutera dem. Det är därför vi är här. Men att som du gör, Sammanlänka de skribenter som är kritiska med både idioter som hotat vår Sportchef och politiska element som fått stämpeln som rasistiska och liknande är inte bara jävligt osmakligt av dig. Det är även helt jävla uppåt väggarna fel.

Respekt är viktigt, åt båda håll.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Johannes Hedberg: Tycker det är tråkigt att du lämnar. Ta bara ett litet break och kom tillbaka sen. Alla röster behövs, även de som vill nyansera kritiken mot BZ. Till dem här jag...
Kommentera