Brynäs IF

714193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1895186

Sv: Silly season 18/19
Johannes Hedberg: Tråkigt att du lämnar HS, Du är alltid välkommen tillbaka.
Vi må ha vitt skilda åsikter och HS är till för att vädra och diskutera dem. Det är därför vi är här. Men att som du gör, Sammanlänka de skribenter som är kritiska med både idioter som hotat vår Sportchef och politiska element som fått stämpeln som rasistiska och liknande är inte bara jävligt osmakligt av dig. Det är även helt jävla uppåt väggarna fel.

Respekt är viktigt, åt båda håll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Powerfade:

Eftersom du lägger orden i munnen på mig tvingas jag att förtydliga. Jag sammanlänkade inte kritiska röster med Sverigedemokrater. Det finns ingen logik i det. Jag jämförde bara retoriken = hur argumenten framförs utan nyanser. Allt ska vara svart/vitt. Det var något som kom spontant och har inget med rasist-stämplar att göra. Kanske var dumt att ens nämna SD men jag var arg och skrev väldigt spontant.

Jag vet/tror inte heller någon här hotat BZ.
Men med det som bakgrund och med den överlag gnälliga attityden här... så orkar jag inte längre.

Konstruktiv kritik är bra. Men allt man slänger ut sig är inte kritik. Det har sagt på tok för mycket på den här sidan och på Facebook om BZ för att längre kunna sätta det inom kategorin konstruktiv kritik. Det har spårat ut.

Och hur BZ har behandlats går så långt bort från respekt jag varit med om i Brynässammanhang. Samma sportchef som förra året tog oss till vår blott andra SM-final på 2000-talet.

Jag kommer säkert tillbaka framåt hösten. Men nu behöver jag ta sommarlov från den här sidan. Det här forumet ger mig ingenting idag. När det blir match-snack igen blir det säkert en annan femma.
Kommentera