Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1898930

Sv: Silly season 18/19
Pajen: Känns som vi förstärkt de bakre delen på bekostnad av de främre men det är möjligen mer en känsla än en sanning. Framförallt om man tittar på forwardsuppsättningen finalåret 16/17 så känns det, även med Palushaj in, mycket mindre spetsigt nu. Man får nog (tyvärr) hoppas att Paille inte kan bli kvar, vi har nog med den typen av spelare, och för det löneutrymmet kan vi få något spetsigt.

Danielsson och (förhoppningsvis) Palushaj behöver dra ett tungt lass. Jensen behöver hitta tillbaka (ta bort honom från PP!) och Kellman behöver vara så bra som vi hoppas. Jesper Boqvist behöver slå igenom på allvar (och det bör han väl kunna göra nu?). Då ser det kanske tillräckligt vasst ut framåt också.

Detta är dock inget negativt inlägg, jag har efterlyst en investering bakåt och framförallt på målvaktssidan länge. :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
honken21: Fast man får ju se hur det spelar ut sig. Palushaj och en till värvning för första eller andra kedjan kan ju helt plötsligt skapa en av seriens starkaste offensiv. Förväntar mig att Westfält tar ytterligare kliv nästa säsong och förhoppningsvis ersätta Pailles plats i tredjekedjan. Sen som du säger behöver ett antal faktorer klaffa, får de dem bästa förutsättningar de kan få genom två nyförvärv till kan det dock räcka för att Jensen hittar tillbaka, J Boqvist slår igenom på allvar, osv.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
honken21:

Ja men så är det. Vi har en backsida som är topp 2 i SHL, målvaktssida som är kanske topp 6 och forwardssida som tyvärr placerar sig på 8-12:e plats.
Får vi ihop alla bitar bör vi därför ha chanser att kunna sluta topp 6 och sedan förhoppningsvis få vara med om ett långt slutspel.
Kommentera