Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1905139

Sv: A propósito de nada
Daniel Lövve Lö: Som jag varit inne på tidigare, VARFÖR byter man spelsystem denna säsong? Sjödda motiverade det med att man vill bli bättre defensivt denna säsong. Min motfråga är: varför då? Var det defensiven som brast förra säsongen? Nej, varenda kotte såg väl att det var OFFENSIVEN som var TOTALT obefintlig. Jag ser ingen logik i hans resonemang.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: När ska folk inse att Sjödda inte har en aning om vad han gör? Han är en hockeyspelare, inte en tränare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det kan ju vara så att man vill testa något annat och se om det skulle kunna bli bättre och att man känner sig så inkörde med det gamla att man kan återgå till det om det misslyckas. Men jag håller med i sak och det känns som att truppen i år borde vara väl anpassad till Bulan-hockey.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Om Sjödda anser att det nya spelsystemet är bättre, är det ju rätt att byta. Han måste köra på det som han tror på.

Jag är tveksam till Sjödda. Han är fortfarande en väldigt oerfaren huvudtränare och vi vet egentligen inte vilken typ av hockey han står för. Sjödda har ännu ingen tydlig identitet som tränare; eller rättare sagt; lagen som han tränar har ingen tydlig identitet. Som spelare var han en stor ledartyp, tyvärr oftast i usla Brynäs-upplagor, men som tränare har han mycket att bevisa.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: låter som en klassisk brynässäsong. Ja, vill säga de senaste 50 åren. 😂
Kommentera