Brynäs IF

713997 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1907646

Sv: A propósito de nada
mattiask: lite bakvänt resonemang från dig. De är ”för bra” för att spela i en fjärdekedja men inte tillräckligt bra för att spela högre upp och då ska dom alltså inte spela alls?

Om dom inte får spela hur ska dom då nå den potential du skriver om.

Jag tyckte att dom klart och tydligt visade att dom håller för spel. Defensiven är inga problem, för åtminstone, westfält som ju var grym i box play i play in.

Nä, både du och bz har gjort tankevurpor den här gången 😉
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Tror du missförstår mig.
Det enda jag menar är att jag tror att både Westfält och Bjurström IDAG hade mått klart bättre att spela i någon toppkedja i HA istället för i Brynäs.
För i Brynäs har vi ej plats med dom i de två toppkedjorna och för mig så tycker jag inte att någon av dom riktigt har de kvaliteerna som jag skulle vilja se i just en tredje och fjärdefemma. Därav hade jag gärna sett dom i en toppkedja MEN just nu för att de ska utvecklas vore det nog ultimata att de spelar i en HA-klubb.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Brynäs är på väg in i samma fälla som Frölunda var i för 10 år sen typ. Man satsade inte på juniorer. Köpte bara finnar typ.
Gick helt åt helvete med allt.
Sen man tog in RR och Sjöström så har man ju valt en helt annan väg.
Med känt resultat.
Hoppas att Brynäs styrelse kan se vart Brynäs är på väg innan det är för sent....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Med ett sådant resonemang kan vi bara välja två vägar, lägga ner juniorsatsningen eller ha ett uttalat farmarlag där lovande spelare kan stå på tillväxt. Hur nu det skulle gå till.
Var mer riktat till föregående inlägg.
Kommentera