Brynäs IF

722870 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #1908604

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
ellis: Blev så j-a irriterad på BZ (igen) igår så jag kunde inte sova.
Tappet av Palushaj kan verkligen bli kostsamt. Örebro har alltså inlett med 2 raka bortasegrar och Brynäs 2 hedersvärda förluster. Mest talande blev resultaten mot Luleå borta. Brynäs torskar med 3-1 och Örebro vinner med 4-3 efter straffar. Vilka tror att Brynäs kunde ha fått 3-3 efter ordinarie tid med Palushaj i laget.

Nu har Brynäs alltså en masterplan, att byta in en kille i tredjekedjan. Hur j-a stor skillnad kommer det att göra. Tydligen har statistiken talat för Brynäs i båda matcherna men att det trots det blivit förlust. Jag tror det kommer se ut så många matcher med Brynäs baktunga lag att man har en del puck och spelar sig fram till chanser. Men sen saknas ju spetsen att avgöra. Skulle inte förvåna mig om Brynäs slutar ligan med en av de sämsta skotteffektiviteterna.

Och Palushajs ersättare Kristo då? Det har gått 2 matcher bara men det finns inte en chans att han kommer att göra över 40 poäng.

Hoppas att man kan släppa in färre än 3 mål ikväll och ge sig själva chansen att vinna med 2-1´eller 2-0.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Ove Myling: Ja , man blir inte klok på Kristo värvningen. Av ALLA spelare i hela världen så väljer BZ Kristo - dessutom osynad. Han är INGET av det som BZ värvade honom för.
Ofattbart och tjänstefel - Igen !
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Ove Myling: Just det tappet känns extremt jobbigt. Det är lätt att kritisera när man inte behöver ta ansvar för ekonomin. Kortsiktigt problem ja. Sett över hela säsongen kan han ha varit den som räddat oss från kvalspel. Hur mycket är det värt?
Kommentera