Brynäs IF

714310 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1912252

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Vill passa på att tacka Bengtzén för åren han gett för Brynäs. För den stora passion han visat och att han verkar vara en väldigt trevlig och rejäl person som dessutom var en hårsmån ifrån att ta oss till ett Guld. Respekt!

Sen tycker jag att det är av helt rätt skäl han får gå. Jag har sedan länge efterlyst en klarare strategi eller röd tråd i den verksamhet som bedrivs. Inte ens när rekryteringarna blir bra så tycker jag att magkänsla är rätt metod. Bengtzén har en relativt bra magkänsla, framförallt för gruppdynamiken, men utan seriös kartläggning blir magkänsla ett väldigt trubbigt och spretigt verktyg.

Jag gillar, och har ju även propagerat för, att man bildar en scoutinggrupp. Som jag nu hoppas dels kommer att arbeta med att titta på spelare men som också använder sig av statistiska analyser som hjälpmedel.

Min spontana känsla efter att ha läst intervjun med Campese är, "äntligen"!

Det tråkiga med att arbeta med en strategi är att det tar tid innan resultat kommer. Och strategin kommer att bli utmanad av oss fans, som skriker efter snabba förändringar och spelarköp. Men ska vi bli en klubb som är bra år efter år så är det inte Rödin vi behöver utan en plan som gör så vi förbättrar alla delar av de verksamhet som bedrivs (och kanske Rödin också...).

Jaha, nu ska vi bara vinna mot Skellefteå också. Jag har faktiskt en förvånansvärt nog en ganska god känsla. Den grundar sig på de sista minuterna av förra matchen där man såg flera bra intentioner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Viktigast idag är egentligen inte att vinna matchen, utan att laget tdill att börja med uppträder som ett LAG och inte som ett gäng enskilda individer som i ivern vill göra allt själv. Börja bakifrån, spela tajt och satsa på spelvändningar, precis som Timrå gör och som vi själva har varit så bra på under tidigare säsonger.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Hehe. Det här med magkänsla ja 😁
”En spännande spelare och jag har en god magkänsla, säger sportchefen Stefan Bengtzén”
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Tack SB för ditt lagbygge som kommer leda till allsvenskan.
Att det såg bra ut de sista minutrarna beror troligtvis på att Timrå slappnade av när de ledde med 4-0.
Ett lag som ligger under med 4-0 hemma i mot Timrå kommet knappast rubba Saik.

Ett lag som låg under med 4-0 i mot Timrå håller
inte i Shl.
SB skrev ett tre års kontrakt med Danielsson som var tänkt som en poängspelare han har skrapat ihop exakt 0 poäng.
Kristo är rena dunder succén med 4 poäng.

Tack SB för att du satsat på de tränarna du gjort de har verkligen lyckats med att få lagspelet att fungera.
Backarna som skulle vara lagets styrka och trygghet tja inte ens de spelar något vidare bra och laget läcker som ett såll.

Tack SB för att du värvade en målvakt som är skadad och återigen satsar på Rautio denne gigant i målet åtminstone i hälften av matcherna.
Det löneutrymmet hade inte behövts till en forward.

Kommer verkligen sakna SB som sportchef eller inte....
Kommentera