Brynäs IF

714179 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1917867

Sv: A propósito de nada
+ låst artikel

Fy... Jag får inga bra vibbar av att läsa detta...

Danielsson antyder indirekt att man saknar offensiv spelidé...
Och Sjödin pratar om att man inte var mentalt påkopplade mot FBK och att det straffar sig direkt. Att det fysiska och det tekniska är så gott som lika i alla lag men att det är i det mentala skillnaderna ligger mellan lagen i SHL...

För det första! Jag håller med Danielsson men det är för jävla illa....
För det andra! Kvalificerat skitsnack av vår headcoach. Att lagen är lika bra tekniskt/fysiskt... Idioti!
För det tredje! Hur i H E L V E T E kan man misslyckas med att koppla på mentalt under de förutsättningar som rådde i lördags? Skämmes hela jävla laget! Skämmes Tommy!

Jag är orolig...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Sjödda är nödlösningen som blev kvar bara för att.
Nu har klubben satt sig i en jäkla sits och kan Dacke verkligen sparka ut ett par trotjänare/ kompisar trots att han måste?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Såg att vi har spelledigt 11 dagar i början av december. Kanske dags för ny HC då? Något måste hända iaf. Det finns fortfarande inga linjer i spelet - inget kommer av självklarhet på planen. De få gånger vi vinner gör vi det knappast av ett eget spel, snarare tillfälligheter och flyt. Det finns så mycket hockeykunnigt folk i föreningen att detta borde vara tydligt för alla.

Mitt intresse för det här laget och den här säsongen dog lite i lördags. Stora förändringar behöver ske för att det ska väckas till liv igen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: ja detta låter ju som svidande kritik mot Tommy:

”Men hur kan det vara sån skillnad mot hur ni spelade mot Djurgården?

– Där fick vi ledningen tidigt, det blev en annan match. När vi tar ledningen kan man tajta till det, vi är rätt bra på det. Men när vi ska föra spelet då får vi oerhörda problem och då måste man kolla varför.”

Danielsson menar att jobba hårt kan man alltid göra, men att det måste finnas någonting mer utöver det.

– Att spela pucken till varandra och vinna kamperna framför målen. Sen tycker jag vi är för dåliga på att slå in "skitpuckar", returer. Varför vet jag inte exakt, men vi är kanske lite för mjuka ute i hörnorna.

– Jag tycker att vi har ett skickligare lag än hur vi spelar, säger Nicklas Danielsson.”
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Reagerade på det också. Vadå alla lag är ungefär lika skickliga? Att det BARA handlar om det mentala för att vinna matcher. Jo, tjena Sjödda.

Jag har tidigare varit försiktig med att kräva Sjöddas avgång. Men när man hör lite närmare hur han egentligen tänker fattar man att detta inte kommer sluta bra. #SjöddaOut
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Danielsson har rätt. Sjödda kommer med ursäkter. Bedrövligt..
Kommentera