Brynäs IF

713025 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1918951

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller inte med, tycker han är starkast i förstakedjan idag och ofta den som transporterar upp pucken i anfallszon. Han gör en del slarvgrejer men det positiva väger upp med råge enligt mig.

Det händer saker framåt när han får pucken, en av få Brynässpelare som inte ser ut att ha cement i skridskorna...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Bokvist och Kousal såg ut som de brydde sig och ville något ikväll. Det är värt mycket och visar egenskaper vi måste få fler att anamma (trots utvisningen).

Filmen från 2012 kan de visa som instruktionsfilm för dagens lag. Där har vi det riktiga Brynäs dagens lag ska inspireras att bli.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Det problematiska med hans pucktransporter, i kvällens match, var att de skapade lika mycket åt Mora. Och utvisningen .... att ta en så solklar, korkad utvisning när matchen står och väger ... bara det gör honom diskalificerad från beröm i matchen, tycker jag. Så gör man bara inte. Inte i div4, inte i SHL. Extremt egoistiskt att riskera förlust bara därför att man vill se en motståndare som man är sur på några crosscheckingar. Han är uppenbarligen en skicklig spelare men tyvärr för omogen för att ha en ledande roll. Har dock förståelse för att man kan vara omogen i hans ålder. Rödin var lite likadan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Precis. Han kan verkligen skapa målchanser på egen hand. Tycker han visar rätt ofta att han är en klasspelare på den här nivån. Dessutom har han och Danielsson fått igång produktionen mer nu vilket känns riktigt bra.
Kommentera