Brynäs IF

705158 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1921247

Sv: A propósito de nada
MatteB: Man hör i videon vilken pådrivare han är och hans uttalande "man ska få höra när man gjort något fel" får mig att tänka lite på bulan igen. Sundqvist har inte fått kommit fram tidigare bakom sjödda och Janne men nu ska det bli jävligt spännande att se hur han lyckas.

Undrar hur en del av spelarna uppfattar Sundquist. Ungefär 6 minuter in i reportaget syns Danielsson sittande på bänken. Sundquist förklarar någonting. Danielsson pratar samtidigt med någon annan när Sundquist ger feed back. D:s minspel är inte det bästa heller. Har tidigare nämnt att D:s kroppsspråk inte har varit det bästa så för mig själv funderar jag om D var så bra förvärv ? Hoppas att jag har fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag tycker att det coolaste med Magnus Sundquist är att han spelat med Tomas Sandström (och Ulf Samuelsson) i Fagersta då världen fortfarande var ung. Förutom att det är coolt i sig så tror jag på att vinnarkultur skapas i vissa grupper och följer med en genom att man lär sig vad som krävs för att nå riktigt långt.
Se t ex på vårt juniorlag som vann SM guld 2008/2009...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: Nu tolkar du som fan tolkar bibeln! Se klippet igen, se inga som helst konstigheter med Danielssons reaktion. Snarare att han är påkopplad och tjötar med boken👍🏻
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: Hur vet du att Danielsson inte översätter till en lagkamrat som inte kan svenska?
Kommentera