Brynäs IF

713035 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1921298

Sv: A propósito de nada
Peja: Delvis, båda är liknande spelartyper och har presterat ungefär lika. Lundgren är bättre men Ersson har mer potential. Kan förstå varför Ersson går före men anmärkningsvärt att Lundgren fortsättningsvis är utanför laget. Skulle inte bli förvånad om det händer någonting där inom kort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Lundgren är en bättre spelare än Ersson, idag, nästa år, året efter. MEN han kostar nog runt 100-120k mer i månaden än Ersson, samtidigt som man troligen ser något mer långsiktigt i honom.

Attitydsproblem? Jag tvivlar.. Ja tror han är på gång bort, men vilka har råd och behovet? Nybliven far och de begränsar väl marknaden lite vart de kan tänkas flytta..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Unicef förlänger..
"-Tillsammans med alla våra partners, ambassadörer och fans runt om i Sverige och världen kommer vi att göra en storsatsning för att få in så många Världsföräldrar till UNICEF som möjligt. Den 24 november kommer vi också att göra SDHL- och SHL-matcherna mot Luleå till Game for UNICEF. Under en period kommer våra digitala miljöer att vara blåa för att symbolisera vårt gemensamma arbete. Ingen kommer att missa det här och vår förhoppning är att så många Brynäsare som möjligt är med och bidrar till UNICEF i deras viktiga arbete, säger Johan Cahling."

www.brynas.se/artikel/v5aeajoef-1ekad/brynas-och-unicef-sverige-forlanger-samarbetet
Kommentera