Brynäs IF

714138 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1923337

Sv: A propósito de nada
Wännström utanför HV:s laguppställning igår, inte skadad enligt HV fans. Han skulle vara perfekt att få in i en tredjekedja. Hoppas Dackell tar kontakt med HV och försöker lösa det, nu när även Sandberg ska in så har som kanske inte plats för honom.
Han är inte den spets vi behöver sen skadan men skulle han och Ölund kunna komma loss är jag riktigt nöjd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz:
Jag förstår inte allt hajp kring ölund. Eller ikonen.
Ölund var ingen ledande spelare förra året, utan som iår var laget baktungt byggt (om ej som iår) så spelare fick kliva upp och fylla ut. Han och ikonen anser jag var två av dessa. Minns att det var fler än jag som blev förvånad av vad vi såg av ölund i landslaget, för i Bif var han inte på den nivån alls - brevid Palushaj!
Ikonen var bra i 3dje med Granis och Pallie silveråret men kunde inte alls hålla en konstant bra nivå i 2dra i fjol, även om han hade några väldigt bra matcher. Också med Palushaj.

Varför ska dem tillbaka nu? Låt dem vara i en miljö där de måste bevisa något varje match för att kunna nå sina mål och drömmar, Att ligga på sitt max motivationsmässigt är en av de viktigaste framgångsfaktorerna för att utvecklas,

Sedan Wännström till 3dje=???? Vad ska vi med fler 3dje till? Vi behöver spets som trycker ner rodhin i 3dje där han hör hemma, och håller blomman kvar där vid skador/avstängningar. Utan vi behöver två spetsar (en center) som är så pass bra att de kan gå in i första utan att sänka den linan. Jensen är då perfekt att kliva upp i 1&2 vid skador på en center, Nä bränna mer pengar på en 3dje line spelare är inget vi behöver just nu.
Vi behöver två kousals till - ledande spelare som kan lira och träffa mål, men också stå upp fysiskt.

Så extremt synd att Clarken inte fick ett förslag, iaf ett skambud.
Flängzen i ett nötskal.

Sen måste jag säga att boqvist lyft sig sen förra året. Tar plats och transporterar puck, sedan lagt babyåren bakom sig vid sarg - syns han kan ta lite fysiska möten nu. Att lägga i teknikpass med en målis där han får nöta skott och frilägen enbart måste lyfta grabben enormt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Charles Bertrand på marknaden, har lirat i FBK en gång i tiden samt producerat väldigt bra i finska ligan.

www.eliteprospects.com/player/32965/charles-bertrand
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Kanske dags för Wännström att köra sina resten av karriären i Brynäs nu.
Kommentera